Acasă Actualitate Dăncilă nu crede că organizația Teleorman l-a huiduit pe Oprișan: ”Lasă-ne! Ajunge!...

Dăncilă nu crede că organizația Teleorman l-a huiduit pe Oprișan: ”Lasă-ne! Ajunge! Du-te acasă, nesimțitule!”

DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a dezaprobat modul în care s-au manifestat unii dintre social-democraţi atunci când Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea, a vrut să ia cuvântul la congres.

„Am văzut acest lucru, eu dezaprob o astfel de manifestare. (…) Oricum, cine a făcut acest lucru nu cred că a procedat în mod normal, nu a procedat într-un mod în care trebuie să ne raportăm la discursul unui coleg de partid”, a spus Dăncilă, la congresul PSD.

Ea a adăugat că nu crede că Organizaţia PSD Teleorman a avut o astfel de manifestare.

Despre reînscrierea lui Eugen Teodorovici în cursa pentru funcţia de preşedinte executiv, Dăncilă a spus că „este un lucru normal”.

„Este un lucru normal. Aşa cum am menţionat încă de la început, atunci când am luat decizia să avem un Congres pe data de 29, am spus că pot participa toate colegele şi toţi colegii. Eugen Teodorovici şi-a depus candidatura în termenul stabilit, ieri a spus că nu mai candidează, azi a revenit, trebuie să dăm şansa fiecărui coleg de a candida. Au fost mai multe situaţii, aşa nici domnul Pleşoianu nu întrunea condiţiile de a candida, nu avea în spate susţinerea organizaţiei, dar acest lucru nu trebuie să împiedice un coleg să candideze. Cred că este pentru prima dată când în Congres avem un număr atât de mare de candidaţi pentru toate funcţiile care au fost supuse votului”, a punctat premierul.

Preşedintele organizaţiei Vrancea, vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a renunţat, sâmbătă, să-şi susţină discursul în faţa delegaţilor la Congresul partidului, după ce a fost fluierat şi huiduit de o parte dintre aceştia.

Oprişan s-a înscris pe lista de vorbitori, dar în momentul în care a urcat pe scenă a fost huiduit, iar unii dintre delegaţi i-au strigat: „Lasă-ne!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.