Acasă Actualitate Dăncilă refuză să facă altă propunere de comisar european deși von der...

Dăncilă refuză să facă altă propunere de comisar european deși von der Leyen nu o vrea pe Plumb care e penală și a mințit în CV

DISTRIBUIȚI
Dăncilă i-a propus pentru funcția de comisar european pe Rovana Plumb și pe Dan Nica, știind că o femeie ar fi de preferat.
Președintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, i-a transmis premierului Viorica Dăncilă că cele două propuneri de comisar european, Rovana Plumb și Dan Nica, ar vulnerabiliza Comisia la votul din Parlamentul European, pentru că amândoi au împiedicat anchete penale, folosindu-se de imunitatea acordată de Parlamentul României și Parlamentul European pentru a scăpa de urmărirea penală, au declarat pentru G4Media.ro surse politice. Cu toate acestea, Dăncilă a refuzat să trimită o altă nominalizare până la această oră.
Rovana Plumb e atât de falsă încât a mințit și în CV că are o „diplomă în Management strategic” acordată în 1999 de prestigioasa George Washington University dar a fost demascată chiar de reprezentanții universității americane care au răspuns unei solicitări a jurnaliștilor că nu au găsit în baza lor de date nicio persoană cu numele Plumb Rovana. Reamintim că și Dăncilă a declarat în Cv că vorbește limbile elngleză și franceză dar ea nu vorbește corect nici limba română. Probabil de asta se înțeleg atât de bine cele două.
Citește și România a pierdut poziția de Vicepreședinte al CE și un portofoliu important pentru că Dăncilă insistă pentru prietena ei cea mai bună

2 COMENTARII

  1. Nu face, la revedere! Drum bun, cale batuta! Decat cu asa o Editat precum penala si corupta plumb, mai bine fara. Plumb este un EDITAT pe obrazul tarii!
    psd va avea de platit un cost politic si pentru asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.