Acasă Actualitate Daniel al Moldovei ascunde adevarul despre moartea Patriarhului

Daniel al Moldovei ascunde adevarul despre moartea Patriarhului

DISTRIBUIȚI

Jurnaliştii care au cerut anchetarea morţii Patriarhului Romaniei au avut dreptate. -Curentul- a fost prima publicaţie centrală care a cerut pe 1 august anchetarea morţii Patriarhului, ulterior numeroşi jurnalişti, de la -Gardianul-, -Ziua-, -Romania Liberă-, -Evenimentul Zilei-, dar şi de la televiziunile Prima Tv şi B1 TV relansand dezbaterea asupra acestui caz fără precedent în istoria recentă a Romaniei.

Ieri au ieşit la iveală – oficial – date care confirmă punctele de vedere asumate de ziariştii publicaţiilor centrale care au solicitat cercetarea circumstanţelor dubioase ale uciderii pe patul de spital a Parintelui Teoctist.

Imediar BOR a lansat un comunicat prin care respinge informaţiile potrivit cărora s-ar fi instituit o -lege a tăcerii- privind operaţia Patriarhului.

Culpa lui Sinescu, medicul recomandat de Vicenţiu Ploieşteanu a fost probată de ziarul -Ziua- de ieri care a reuşit scoaterea la iveală a adevărului despre operaţia efectuată la Fundeni. Colegiul Medicilor a minţit afirmand că operaţia a respectat normele medicale. -Ziua- a probat că Patriarhul a fost tăiat, ceea ce este în flagrantă contradicţie cu afirmaţiile publice ale lui Sinescu care a pretins că a efectuat o -rezecţie endoscopică standard-.

Omerta instituită de -noii stăpani- de la Palat – Vicenţiu Polieşteanu şi Daniel Ciobotea a fost spartă de presă care a adus probe că Patriarhul a fost împins practic la moarte chiar de către Vicenţiu Ploieşteanu (Grifoni) – cel care a sărit apoi să-l acopere pe Sinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.