Acasă Actualitate De-acum să vezi informații false: Cataramă oferă recompensă de 100.000 EURO pentru...

De-acum să vezi informații false: Cataramă oferă recompensă de 100.000 EURO pentru găsirea și eliberarea Luizei și Alexandrei

DISTRIBUIȚI
Viorel Cataramă, patronul ELVILA și candidat la președinția României, anunță duminică, pe Facebook, că oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru găsirea și eliberarea Luizei și Alexandrei.
„Inca de la izbucnirea scandalului Caracal, am anuntat ca nu pot accepta varianta crimei, asa cum a fost prezentata de autoritati.
Nici pana azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice indoiala, ca cele doua fete au fost ucise.
Institutiile statului ancheteaza si investigheaza cu precadere varianta crimei, fara a tine cont de opinia publica, din ce in ce mai convinsa ca suntem in fata unui caz de trafic de persoane.
De aceea, anunt pe aceasta cale ca ofer o recompensa de 100.000 Euro persoanei care va da informatii de natura sa conduca la gasirea si eliberarea Luizei sau Alexandrei.”, scrie Cataramă pe Facebook.
Cataramă nu precizează cui să se ofere informațiile și cine va decide că respectiva informație a dus la vreo descoperire, având în vedere că urmărirea penală nu este publică iar politicianul nu va putea decide în cunoștință de cauză.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.