Acasă Actualitate De asta o critică țațele din PSD pe ministrul Muncii

De asta o critică țațele din PSD pe ministrul Muncii

DISTRIBUIȚI

După ce a eliminat adeverințele de vechime pentru cei care se pensionează, dând printr-un ordin de ministru acces Casei de pensii în sistemul Revisal, acum ministrul Muncii Violeta Alexandru este hotărâtă să reorganizeze ANOFM! Ea mulțumește într-o postare pe Facebook companiilor de recrutare care au venit luni la minister cu `idei pertinente și dorință de a pune umărul`. „Așa se schimbă lucrurile. Cu fiecare dintre noi, cu oameni cărora le pasă”, susține ministrul Muncii.

„Schimbările pe care le văd necesare la un ANOFM găsit de mine neadaptat vremurilor îmi cam aduc nopți albe. Dar merită. Lucrurile trainice nu se pot face fără muncă serioasă. Se schimbă în bine lucrurile și în România.

Mulțumesc companiilor de recrutare care au venit, astăzi, în mod voluntar, cu idei pertinente și dorință de a pune umărul. Așa se schimbă lucrurile. Cu fiecare dintre noi, cu oameni cărora le pasă.

În România cei care vor și pot să muncească trebuie sprijiniți în mod pro-activ să își găsească un loc de muncă potrivit. Companiile trebuie să găsească în ANOFM un partener capabil să le înțeleagă nevoile, un loc în care birocrația nu bate eficiența. De aceea cred că schimbarea pe care o am în vedere trebuie să plece de la nevoile celor pentru care ANOFM există.

Am deja noi idei pentru a le discuta mâine. Se pot face lucruri bune. Ajung eu la rezultate și aici”, scrie Alexandru pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.