Acasă Actualitate De ce ascunde Victor Sandu declarațiile de avere ale șefilor ANAR deși...

De ce ascunde Victor Sandu declarațiile de avere ale șefilor ANAR deși a promis încă de acum 8 luni că le va afișa?

DISTRIBUIȚI

Am observat de-a lungul timpului că pe bogătanii din instituțiile publice cel mai mult îi deranjează obligația de a-și face publice averile acumulate. Șmecherașii din Apele Române au găsit însă o metodă inedită de a-și proteja de ochii publicului avuția fără să încalce legea 176/2010 care îi obligă să asigure „afişarea şi menţinerea declaraţiilor de avere şi ale declaraţiilor de interese, pe pagina de internet a instituţiei”.
Astfel, Apele Române au publicat declarațiile de avere și interese pe site fără a fi indicate numele și prenumele, ci doar niște numere de ordine. Așa că dacă cineva interesat ar vrea să afle ce avere are șeful său, Popescu Ionescu, trebuie să acceseze din cele 147 de declarații afișate până o nimerește pe cea pe care vrea să o citească.
În luna iulie anul trecut am semnalat această situație directorului general al ANAR, Victor Sandu, care a promis în scris că declarațiile de avere și declarațiile de interese „vor fi modificate și repuse cu numele fiecărei persoane”.
Ei bine, nu numai că nu le-a afișat cu numele persoanei, ci a continuat publicarea fără nume și a declarațiilor pe 2018. Îmi și imaginez ce i-or fi făcut eminența cenușie Relu Adam și falsul profesor universitar Gheorghe Constantin Rusu când or fi auzit ce vrea să facă. Păi să vină apoi vulgul să vadă ce averi au împărații?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.