Acasă Actualitate De parcă cineva ar fi crezut că e posibil, Ministrul Muncii anunță...

De parcă cineva ar fi crezut că e posibil, Ministrul Muncii anunță că nu susține ideea ca medicii să dea salariile înapoi

DISTRIBUIȚI

Șocați după votul popular pesediștii se întrec în prostie. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, marți, că deputatul PSD Cătălin Rădulescu a făcut la supărare declarațiile despre medicii care ar trebui să returneze creșterile salariale pentru că nu au votat PSD, dar că nu suține acest tip de afirmații.
„Categoric, nu susțin acest tip de declarații, mă gândesc că a fost făcută la supărare și cred că va fi retrasă, nu cred eu că domnul deputat chiar consideră așa. Am trecut printr-un moment greu, și duminică și ieri, suntem într-o situație în care PSD a mai fost de multe ori, și nu mă refer neapărat la condamnarea domnului președinte, ci și la pierderea unor alegeri. Dar tot timpul noi am știut și astfel de momente nu au făcut decât să ne unească mai mult”, a declarat, marți, ministrul Muncii, Marius Budăi.

Reacţia ministrului vine după ce deputatul PSD Cătălin Rădulescu a spus că medicii ar trebui să dea salariile înapoi, iar profesorii să plece la cules de fructe peste hotare, pentru că au votat contra PSD.

„Eu îi rog pe medicii care au primit de 4 ori salariul să îl dea înapoi sau să plece din ţară cum plecau până acum din cauza salariului, profesorii să meargă să muncească la fructe pentru că înseamnă că nu au fost mulţumiţi de măririle salariale, pensionarii la fel să voteze USR şi pe cei care au votat care au ieşit acum, fermierii să dea înapoi subvenţia la USR pentru că oricum o să li se ia înapoi şi hai să vedem cum o să trăiască cu aceste partide. Dacă o să le placă ce măsuri vor propune USR şi PNL să stea cu ei nu este nici un fel de problemă”, a declarat, luni, Cătălin Rădulescu, înainte de şedinţa PSD convocată ca urmare a condamnării la închisoare a liderului PSD Liviu Dragnea.

Desigur că nimeni pe lumea asta nu poate fi obligat să dea salariul înapoi după ce a prestat munca. Acest drept este garantat prin toate convențiile internaționale la care România este parte. Ca să nu mai spunem că pedepsirea pentru vot este infracțiune.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.