Acasă Actualitate Degeaba i-a lăsat Andreea Cosma furoul lui Portocală: „mă simt neîndreptățită de...

Degeaba i-a lăsat Andreea Cosma furoul lui Portocală: „mă simt neîndreptățită de condamnarea primită”, „Kovesi împotriva căruia”

DISTRIBUIȚI

Oricine a fost vreodată la un notar pentru o vânzare-cumpărare a văzut că primul lucru pe care funcționarul mandatat de stat îl face este să verifice dacă cel care vinde este proprietarul bunului sau este împuternicit legal de proprietar să semneze vânzarea. Dacă niciuna din cele două condiții nu este îndeplinită, notarul nu autentifică vanzarea decât dacă e prost sau infractor. În cazul notarului Andreea Cosma (în fotografie împreună cu viitorul soț, forbalistul Gabi Iancu), judecătorii Înaltei Curți au stabilit ieri că a fost infractoare atunci când a autentificat 9 contracte de vânzare-cumpărare a Cazarmei 1375 – Ciuperceasca deși semnatarul din partea vânzătorului nu fusese împuternicit de Adunarea Generală a Acționarilor proprietarei, firmă cu capital integral de stat, S.C. PLOPENI INDUSTRIAL PARC S.A. Pentru că a încălcat legea, Andreea Cosma a primit 4 ani de închisoare cu executare. Cam puțin, având în vedere că prejudiciul creat și cu ajutorul semnăturii sale depășește 5 milioane de euro.
După condamnare, deputata PSD s-a prezentat, nu la penitenciar, sentința nefiind definitivă, ci la Antena 3 unde a anunțat „informații în premieră” respectiv că a făcut niște turnătorii la organele de cercetare penală. Nu ne-a spus despre ce sunt turnătoriile, ci doar că subiectul lor este Laura Codruța Kovesi. Nu știm de ce dacă avea cunoștință despre fapte penale nu a anunțat până acum organele de cercetare penală pentru că gurista, fiind funcționar public conform Codului Penal, avea obligația să denunțe de îndată. Dar cu siguranță că se va găsi un procuror care să verifice și acest aspect și Andreiuța se poate se alege cu un alt dosărel. Menționăm că deputata nu a specificat dacă presupusele infracțiuni comise de Kovesi sunt „în legătură cu serviciul în cadrul căruia îşi îndeplineşte sarcinile” și că nu poate lua mai mult de 3 ani pentru omisiunea sesizării.
Alte două informații pe care ni le-a oferit fosta amantă a procurorului Negulescu au fost: că e „martoră într-un alt dosar care o privește pe Laura Codruța Kovesi împotriva căruia (sic!) a fost făcut și depus alt denunț” și că se simte neîndreptățită (sic!) de condamnarea primită.

Dar noi am înțeles deja că așa cum tăticul a făcut-o deputată, probabil așa trecea și clasa la limba română. Ce n-am înțeles este de ce s-a mai culcat cu Portocală prin hotelurile prahovene dacă tot a luat cu executare? L-o fi iubit cu adevărat?

Vezi VIDEO exclusiv cu Andreea Cosma: Negulescu m-a chemat la un hotel cu Sabin Iancu, în cameră mi-am uitat un furou pe care îl ținea ulterior în dulap la DNA; atunci mi-a divulgat martorii

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.