Acasă Actualitate Delirantul Corlățean l-a bătut pe Ponta la mitomanie

Delirantul Corlățean l-a bătut pe Ponta la mitomanie

DISTRIBUIȚI

Zilele trecute am avut prilejul încă o dată să ne facem de râs la nivel mondial. Nu era de ajuns faptul că dottore Ponta emite tâmpenii peste tâmpenii în vizitele sale „pe afară“, mai avem acum încă un mitoman absolut care stârnește hohote de râs pe unde mai iese și el afară.
Corlățean, căci de el este vorba a avut recent ocazia să se plimbe prin Regatul Unit al Marii Britanii, și ca orice peysan socialist n-a ratat ocazia să dea cu mucii în sufleu, că britanicii nu le au cu fasolea. Într-o publicație de mare audiență, Huffington Post, este realizată o trecere în revistă a perlelor produse de Corlățean cu ocazia vizitei în perfidul Albion, care perle i-au făcut pe perfizi să se uite la reprezentantul diplomației românești ca la ultimul dintre stupizi. Pe scurt, Corlățean a afirmat că economia României e mai tare ca a Marii Britanii, că nivelul de creștere economică a României ar fi de 2,2 % în 2014 față de măruntul nivel de creștere al Imperiului Britanic, de doar 0,3 % – astfel că, țineți-vă bine, citez în continuare cuvânt cu cuvânt – “and so Romania is a better economic prospect for Brits, than Britain is for Romanian, Corlățean hints”.
Îi încurajăm pe emigranții britanici să vină să se stabilească în România a mai zis, Corlățean, sfătos, subliniind că la noi în Românika totul este solid de tot, nu fluid ca la amărâții de britanici, "we have solid banks, solid currency, solid infrastructure, agriculture, technology. There are real opportunities." Nu mai traduc că mi se face rău, cititorii știu sigur suficientă engleză ca să priceapă ce-a zis briliantul Corlățean.
Pentru a înțelege ce-au înțeles britanicii din afirmațiile nebunești ale lui Corlățean, voi prezenta doar câțiva indicatori ai Eurostat, ultimul buletin analitic fiind pu­blicat recent, săptămâna trecută. Eurostat este Sistemul European de Statistică, orga­nism ce pune la dispoziția publicului periodic baze de date comparative, pe diverși indicatori, fiind evidențiate numeroase variabile. Rezultatul este un fel de fotogramă a întregului areal european în cifre și grafice relevante, mai presus de orice gargară. http://epp.eurostat.ec.europa.eu/portal/page/portal/statistics/themes
Conform statisticii date publicității în data de 7 octombrie de Eurostat, aproape jumătate din români, respectiv 40,3% riscă sărăcia sau excluziunea socială. În acest timp Londra are un PIB per locuitor de 328% cât media europeană, britanicii fiind cea mai bogată națiune din arealul european și se situează în fruntea clasamentului regiunilor euro­pene. Regatul Unit a înregistrat cea mai mare creștere a populației în termeni absoluți (474.000 de oameni), în timp ce în România a avut loc cea mai abruptă scădere nominală a populației, într-un singur an crăpând de foame 58.000 de români, tocmai bine ca să facă loc imigranților britanici. Suntem în top la cancer, la nespălatul pe dinți – 16 la sută din populația României nu a folosit niciodată periuța de dinți, de asemenea suntem în topul mizeriei și igienei personale, peste 40 la sută dintre români n-au veceu ci latrină în fundul curții și folosim cea mai scăzută cantitate de hârtie igienică – ceea ce arată o intensă folosire a mânilor, aceleași mâini și nespălate pe deasupra deoarece stăm extrem de prost și la utilizarea săpunului, undeva la coada tuturor națiunilor europene. Stăm însă bine la consumul de bere proastă la pet și încă mai bine la nivelul aculturației, 10,4 milioane de români, conform INS având sub opt clase, această masă fiind apropiată din punct de vedere cognitiv mai degrabă de maimuțele din Africa decât de homo europeus.
Datoria totală și Produsul Intern Brut (PIB), îți arată cât de sănătoasă e țara respectivă. Conform datelor Băncii Naționale a României datoria externă totală a ajuns la 100 de miliarde de euro (și crește zilnic). Cârlanul Ponta se lăuda că, în 2013, România va produce 140 de miliarde de euro, la fel ca in 2008. Însă în 2008, investițiile străine erau de 8 ori mai mari, între timp economia României, aflată deja în găleata, a fost împinsă de către Ministerul de Finanțe din găleată în fundul gropii, după ce ANAF a blocat conturile a peste 450.000 de firme (din 750.000) pentru întârzieri minore la plata taxelor, sau chiar pentru datorii inexistente (citez din datele publicate de publicația online capitalismpepaine, o platformă de comentarii economice de specialitate cu o audiență serioasă în mediul de afaceri și în online).

Regimul Ponta împinge România în prăpastie, în picaj accelerat

În 2008 investițiile străine erau de 9 miliarde de euro acum sunt sub 1 miliard. Regimul lui Ponta cheltuie pe zi cu 7,2 milioane euro mai mult decât încasează. Casa Naționala de Pensii este în stare de faliment, are un deficit de 4 miliarde de euro pe an, în bugetul pe 2013, din 50 de miliarde de euro, 16.2 miliarde sunt tocați pe asigurări și asistență socială. Masa clientelară a PSD-ului, asistații sociali ce-și ridică banii de la stat, molfăind semințe între dinți și venind cu mercedesurile la primărie, se sprijină pe umerii clasei de mijloc, cei care încă mai muncesc deși prin suprataxare este pe cale de dispariție.
Asistăm în decursul anului 2013 la creșterea costului vieții, la diminuarea puterii de cumpărare reale a populației, la dispariția din România a antreprenorilor, iar în acest timp, generația care ar trebui să producă, sutele de mii de tineri absovenți ai fabricilor de diplome ale Ecaterinei Andronescu, devin, de multă vreme, fabrici de șomeri, lipsiți de orice speranța aici în România, fiind aruncați la găleata de gunoi a statului. Numărul șomerilor a crescut cu 40 000 anul acesta față de anul trecut. Cheltuielile cu investițiile au scăzut cu 13% în timp ce cheltuielile cu personalul bugetar au crescut cu 15%. Din direcția UE guvernul lui Ponta s-a bătut cu pumnul în piept că va aduce investiții străine de 10 mld euro, însă au venit sub 1 mld euro. Evaziunea fiscală este în creștere, deoarece USL trebuie să-și recompenseze clientela. Față de anul 2009, când România avea 24.000 de exportatori,  acum are cu cel puțin 9000 mai puțin.
România se duce direct în cap, jaful devine endemic, autoritatea statului este o glumă, după marile așa zise privatizări ale epocii Năstase, cârlanii acestuia vor mai avea de tocat  Poșta Română, Tarom, Trans Electrica, CupruMin, aurul, pământul, gazele, sarea, aerul. Gașca FSN-istă, protejată de Moscova, care a ajuns la putere în decembrie 1989 și al cărei șef a fost Ion Iliescu, a reușit să facă bucăți această țară.

Cârlanii lui Ilici și Hrebenciuc au sarcina terminării de tot a României

Actualul guvern, de briliante ale lui Ilici și Hrebenciuc, mai bate un ultim cui in cosciugul economiei românești.  Hotărât lucru noul echipaj adus la guvernare de gașca Hrebe – Ilici pe post de marionete, alde Ponta, Șova, Corlățean au în comun ceva anume, ceva ce numai un expert al selecției cadrelor putea găsi fără greș. Este vorba de fapt de ceva ce nu au, ceva ce le lipsește, dar îi face să fie unici în felul lor. Și Hrebenciuc și Iliescu au definit în felul lor eliptic caracteristica cheie e dioscurilor crescuți în poala lui Năstase. Iliescu l-a numit pe Ponta cârlan, termenul ce provine din zona de exprimare ciobănească și înseamnă berbecuț castrat. Corlățean apare în telegramele Ambasadei SUA de la București, aruncate pe net via wikileaks cu eticheta de «dark horse  », pusă pe crupă de Hrebenciuc, alias Javra, cum i se spune duios în PSD. Termenul dark horse, lipit de Hrebenciuc micului Corlățean,  provine din zona curselor de cai, este asociat cu racehorse și se referă la căluții de curse care în mod neașteptat ajung să prindă un final de cursă pe o poziție bună dând peste cap pariurile pe favoriți. Toți căluții de curse, fie ei dark horse ori ba, sunt însă castrați, nu există armăsari la curse.
Așadar, avem deja un înțeles al selecției noii generații socialiste de către bătrânii nemernici comuniști aduși de Moscova la putere în 1989, cu misiunea de a îndeplini planul de lichidare a României.
Boșorogii de teapa lui Ilici și Hrebe, de foarte mulți ani aflați în combinație în aceeași rețea moscovită, manevrează din background toate ițele politicii și astăzi. Berbecuții și căluții lor castrați doar dau din gură, fac figurație, sunt trimiși pe afară să behăie, măcane etc, iar aici, la fața locului, membrii clanurilor întemeiate de gașca lui Ilici se ocupă cu ce știu ei mai bine, terminarea românilor și a României.
   

George Roncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.