Acasă Actualitate Deratizarea

Deratizarea

DISTRIBUIȚI

Gelu Voican Voiculescu, papagalul cu kalașnicovul, fost viceprim-ministru al lui Ilici și inventatorul poliției politice în 1990 a fost audiat, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul Mineriadei din 1990 în care a fost inculpat pentru infracţiuni contra umanităţii, pentru care riscă și el și toată Gașca Ilici vreo 25 de ani de căciulă.
Incredibil ce-a putut declara nemernicul:
”forţe revarşarde, nostalgice au vrut să împiedice cu orice preţ să meargă România pe calea democratizării şi a statului de drept. Atunci au făcut acele provocări şi violenţe din 13 iunie, care au antrenat reacţia minerilor. Toate astea ne-au fost puse nouă în cârcă”.
Nouă adică lui Ilici, Petre Roman, Măgureanu și întregii Haite kaghebiste din care face și el parte – grup infracțional constituit.
Acest Dosar este cu mult mai tare decât Dosarul rivoluției, unde n-aveai Grupul organizat, la vedere și nici probe solide ca în cazul acesta.
Idiotul ăsta m-a arestat ilegal în sediul guvernului, el împreună cu Mugurel Florescu, altă rapandulă de așa zis procuror, cu niște ani în urmă, acuzându-mă că am incitat lumea la răsturnarea Găștii FSN – KGB, ceea ce era perfect adevărat, împreună cu forțe obscure de-ale lui Rațiu și Coposu, ceea ce era complet fals. Și acum îmi pare rău că nu l-am aruncat de la etajul 4 al guvernului, unde nu erau gratii, ca la etajul 2, unde a fost prins cu automatul și pistolul la brâu – papagalul n-a avut tupeu să tragă, era doar un căcățiș de actor-bufon care o făcea pe Che Guevara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.