Acasă Actualitate Deși a fost prins cu 25.000 EURO asupra sa după ce a...

Deși a fost prins cu 25.000 EURO asupra sa după ce a luat șpaga cu pernuța, Sorin Oprescu declară că e nevinovat și că așteaptă achitarea

DISTRIBUIȚI

În anul 2015, Sorin Oprescu a fost prins asupra sa cu 25.000 de EURO luați mită de la un denunțător. Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a explicat atunci că Sorin Oprescu nu a fost oprit de anchetatori în momentul în care a luat banii, din considerente de tactică a anchetei, acesta fiind percheziționat corporal ulterior în sediul DNA, unde a și încercat să îl convingă la ureche pe denunțător să declarea că banii erau un împrumut. Denunțătorul, însă, era cablat.  Kovesi a explicat atunci că o parte din bani a fost găsită cu ocazia percheziției corporale asupra lui Oprescu, o parte la domiciliul acestuia, iar o altă parte din bani a fost găsită asupra unui martor, care a și fost audiat în aceeași zi.

Astăzi, la patru ani de la denunț, Sorin Oprescu spune că speră să fie achitat în procesul în care este judecat din 2015 pentru luare de mită, splălare de bani și abuz în serviciu. Magistratul care judecă dosarul a anunțat că se pensionează, motiv pentru care se poate schimba judecătorul cauzei.

„Trei ani jumătate, cred că sunt absolut suficienți. Ce poți să speri atunci când ești nevinovat și te simți nevinovat? Ce poți să speri? Din tot sufletul (achitare, n.r.)”, a declarat Sorin Oprescu, la intrarea în sala de judecată pentru al 55-lea termen de judecată.

Citește și Sorin Oprescu lua șpaga cu pernuța: „Mulțumesc. Alte probleme?”

1 COMENTARIU

  1. Nu e nici o surpriza,nici un hot de buzunare nu recunoaste ca avea mana in buzunarul tau chiar daca l-ai prins cu atat mai putin un hot cu diploma de doctor .
    Stii ceva doctore:a mai fost unu care acuza procurori „staului paralel”ca i-au fabricat dosar si l-au aruncat in beciul domnesc dupa care s-a demonstrat ca nu era nimic fabricat.
    Si tot primar si tot de neatins se credea si ala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.