Acasă Actualitate Destinul Elenei Udrea, între călugărie și președinție

Destinul Elenei Udrea, între călugărie și președinție

DISTRIBUIȚI

Elena Udrea și-a făcut reapariția în plan mediatic odată cu fostul domn Udrea, Dorin Cocoș, căsătorit recent cu o duduie din Moldova, focoasă și gravidă deja, antamată pe ruta Chișinău-București, care a reușit ceea ce Udrea n-a izbândit nicicum: să termine o facultate la stat și să-l înmulțească pe Dorin Cocoș, nu doar la buzunar. După ce o bună parte a presei de specialitate a redat cu lux de amănunte evenimentul căsătoriei fostului soț al Elenei Udrea cu o tânără moldoveancă trasă prin inel, în pofida sarcinii, s-a grăbit și Elena să-și aranjeze un interviu fluviu într-o publicație care să menționeze neapărat că și ea are siluetă, iar silueta ei are și secrete, cum ar fi secretul legat de grupa de sânge. Taina sângelui lui Udrea a fost însă dată în vileag de Mădălin Voicu, expert în lumea țigănească care a afirmat tranșat „Udrea e de-a noastră“ – adică de-a lor.
Nu doar despre siluetă și alte subiecte femeiești a vorbit Udrea în mega interviul din Click ci și despre chestii bărbătești, despre președinție, despre cum vrea ea ca tot ce face să fie bun pentru întreaga pulime (noi toți, adică). „Vreau ca tot ceea ce fac să  valoreze ceva pentru noi toți.“ – însă „noi toți“ știm deja cum ne zic nouă politicienii între ei, cum ne spune, de exemplu, Oprescu pe față: pulime. În ce o privește pe Elena Udrea însă mai important decât orice pe lume, poate la fel de important ca și silueta, este destinul.
Da, destinul.
Pentru ea politica și opțiunea de a candida la președinție e chestie de destin, nu te joci cu asta, treaba e groasă de tot. „Planurile mele de viitor sunt legate în primul rând de cariera mea. Am ales politica la 30 de ani. Acum, la 40, fac din nou aceeași alegere și am sufletul împăcat. În viață, trebuie să-ți urmezi destinul“.
La întrebarea bine pusă de extrem de inteligentul jurnalist care a ajutat-o să se destăinuie legată de candidatura sa la președinție Udrea alege să răspundă printr-un fel de pericopă biblică, un stil care te lasă pe gânduri, deoarece cu greu ai putea crede că însușirea vorbirii în parabole și cimilituri s-a putut lipi de o femeie zdravănă ca ea.
Bănuiala că Udrea se află la o răscruce între politică și o cu totul altfel de viață, de schimnică aproape, se accentuează citind mai departe răspunsurile candidatei la întrebările pertinente, cu tâlc, ale deosebit de inteligentului jurnalist de la Click.
Astfel Udrea, la un moment dat, precizează că  ea s-a lansat într-un nou proiect al carierei sale și că chestia are de-a face inclusiv cu Dumnezeu: „Mă simt o norocoasă pentru că am ocazia acum, înainte de a schimba prefixul, pe de-o parte, de a-mi reașeza viața și, pe de altă parte, de a porni într-un nou proiect al carierei mele. Lucrurile s-au suprapus în mod fericit și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce mi se întâmplă“.
Având în vedere că tot în interviu ea afirmă că a renunțat la sex practic, deoarece nu se gândește să se recăsătorească și trăiește ca o pustnică putem să ne întrebăm la modul cel mai serios dacă noua Cale a Elenei Udrea nu este calea spre călugărie. Deoarece suntem o țară creștin ortodoxă, este greu de crezut că Udrea și-a permite să candideze din postura de concubină. Păcat însă că o femeie ca ea ajunge la vârsta sa, apropiată de menopauză, să fie lipsită de bucuriile elementare ale oricărei femei, bucurii pe care le poți obține numai cu un bărbat sau cu un dispozitiv cu baterii.
La această din urmă variantă chiar se sparie gândul deoarece știm din cercetările medicale că adepții sau adeptele lui Onan se cam țăcănesc, încep să aibă viziuni stranii, practica auto-stimulării generând deviații mintale dintre cele mai ciudate. Cum ar fi visele de a ajunge președintă. Exact pe tema asta răspunde Udrea la o altă super grea întrebare care sună cu mega schepsis:
„credeți că o femeie ar avea șanse astăzi în România să câștige cea mai înaltă funcție în stat?“ întreabă inocent reporterul Click la care Udrea, avântată, ridicându-se aproape pe toculețe zice:
„Categoric, da! Femeile au dovedit în toate domeniile că fac performanță la fel de bine ca și  bărbații. ?ê?£i în politică au câștigat voturi în alegeri uninominale, la Parlament sau pentru primării, și în administrație au dovedit calități de manager.“ Pentru a sublinia mai clar despre care dintre femei ar fi vorba că o fac mai bine ca bărbații Udrea îndreaptă degetuțul grăsuț către ea: „la alegerile la care am participat am obținut printre cele mai bune scoruri la nivel național. O femeie atacată din toate părțile, care s-a luptat mai mult decât bărbații partidului în bătăliile politice ale ultimilor ani, a scos cele mai multe voturi dintre toți candidații PDL. Din păcate, ne lipsește solidaritatea. De multe ori suntem măcinate de invidii iar, în politică,  unele dintre femei probează teoria misogină că mai bine rămâneau la cratiță“.
Udrea ori e dusă cu capul ori e mitomană absolută ori minte cum respiră ori toate astea la un loc.
Nu ea a obținut cel mai bun scor al PDL ci Eugen Tomac, pe care alde William Brânză protejatul ei, l-a tocat pe tot parcursul campaniei, mână în mână cu contracandidatul USL, un rusnac de la Chișinău milițian de-al comunistului kaghebist Vladimir Voronin. Rusoiul a fost sprijinit inclusiv de autoritățile bisericești, de cadre apropiate de ambasada României și a beneficiat de întreaga logistică a aparatului de stat al USL. Plus de sprijinul indirect al Elenei Udrea, via slugoiul acesteia, brânzoiul abject. Cu toate acestea Eugen Tomac a învins, în mare parte și datorită unei echipe de campanie excepționale, formată din voluntari basarabeni dar și din câțiva bucureșteni care au lucrat nu pe bani ci din convingere, ziarul Curentul și jurnaliștii publicației numărându-se printre sprijinitorii necondiționați ai lui Eugen.

Propteau electorală a lui Udrea, PSD-ul, prima dragoste a femeii cu destin

În ce o privește pe Udrea ea s-a clasat pe locul șase în ierarhia electorală  a ARD și pe locul 30 ca număr de voturi în campania electorală, unde a fost propulsată de fapt de bunii săi prieteni de la USL. Redau un material scris de un jurnalist de la Neamț, care a văzut bine de la fața locului cum s-a bobinat accesul lui Udrea în scaunul de parlamentar via PSD. Iosub Robert s-a numărat printre puținii ziariști inteligenți care au priceput în avans schema Udrea – PSD –USL și a scris, in perioada campaniei electorale, un articol cu un titlu elocvent: “Udrea, sprijinita de USL?“ Acum, semnul de intrebare a disparut iar schema devenita acum o evidență pentru toată lumea (sau în fine pentru o anumită parte a lumii, partea mai puțin decerebrată). Până și lobotomizatul Crin s-a prins – și s-a plâns – la o întâlnire din data de 16 mai anul curent cu ciracii săi la fel de netezi la creier, că Udrea e pe mână cu Ponta – săracul habar n-a avut că Victoraș a fost angajatul lui Cocoș cu niște ani în urmă.

Ziaristul de la Neamț descrie în clar trampa USL – Udrea:

„Udrea, sprijinită“ de USL

Într-o stranie coincidenta, zona unde candidează Udrea beneficiază de asfaltări proaspete. Oficial se pot întâmpla asemenea coincidențe dar nu ne putem preface că suntem virgini pentru că niciodată în istoria modernă a județului Neamt nu s-a întâmplat ceva fără acordul autorităților iar în campaniile electorale orice activități producătoare de imagine au fost gestionate strict de figurile politice județene fiind îndreptate spre zonele unde candidau favoriți sau amante sub diverse pretexte în zonele unde activau contracandidații.
Oricât de întâmplătoare par unele lucruri suntem prea căliți de politica de după 89 ca să nu vedem mai departe de aparențe ca să nu mai spunem că suntem un județ cu populație majoritar creștină iar, conform Bibliei, nimic nu este întâmplator, ca de altfel și faptul că județul este condus, teoretic, de USL.
La fel de evident este și faptul că în municipiul Roman nu a prea văzut nimeni afișaj cu candidatul USL de pe colegiu, dar aici cel puțin se simte înțelegerea prin lipsa afișajului candidatului ARD pe Senat. Puse toate una peste alta și adăugând și zvonurile conform cărora la începutul campaniei reprezentanții ARD și USL au avut o cina de taină la un salon albastru din Roman mai rămâne să așteptăm să vedem dacă Udrea a ales corect colegiul și poate manipula majoritatea votanților sau dacă electoralul va face o surpriză USL-ului și ARD-ului stricându-le eventualele planuri.
Trist nu este faptul că politicienii se înteleg între ei și împart precoce cașcavalul. Cel mai trist este că ne cred pe toți niște vite proaste care trebuie duse din patru în patru ani la pașunat și în rest suntem buni doar de muls.“
Vitele la care se referă jurnalistul isteț din Moldova sunt pulimea la care se referă Udrea, pulimea dragă sufletului ei, căci ea are suflet mare și are un singur scop în viață, pardon în destin, că nu degeaba face ea parte din tribul ghicitoarelor în palmă, ghioc, etc

Udrea în coada clasamantului politic la alegerile parlamentare

Iar în ceea ce privește scorul său la alegerile unde a prins un scaun via USL, avem cifrele: potrivit datelor statistice cu rezultatele finale de la alegerile parlamentare din 9 decembrie,  primul loc în ARD este ocupat de deputatul Eugen Tomac, cel care a obținut 78,56% din voturile din colegiul său. Tomac este urmat la mare distanță de Mircea Lubanovici, care a obținut 51,37%, de deputatul PDL de Suceava Ioan Bălan, care a avut un scor de 43,94%, de secretarul general Gheorghe Flutur , care a realizat și el 42,68% la alegeri. Locul cinci este ocupat de deputatul PDL de Prahova, Ionescu George, care a înregistrat un scor de 42,60% la alegeri, iar Elena Udrea se află abia pe locul șase, cu un scor de 42,46%. Așa scrie pe site-ul oficial al BEC, și tot cu ajutorul site-ului BEC beneficiem și de un clasament al parlamentarilor ARD, după numărul de alegători care au pus ștampila pe numele lor. Nici acest clasament nu-i este favorabil Elenei Udrea, aceasta situându-se abia pe locul 30, cu  11 978 de voturi. În acest clasament, locul întâi este ocupat de Gheorghe Flutur care a obținut 29 937 de voturi, urmat de Badea Viorel, cu 21727 de voturi și de ?ê?£tefan Bardan, cu 20 818 voturi. Mult mai bine plasată în acest clasament, în comparație cu Elena Udrea, este fosta sa colegă de guvernare, Anca Boagiu, care a obținut 19.510 voturi la alegerile din 9 decembrie, situându-se astfel pe locul 5 . Candidata PDL la Roman a reușit să strângă doar 11 978 de voturi, plasându-se pe locul 30 în acest clasament, reușind să fie întrecută de candidați care n-au avut nici pe departe resursele cheltuite de Elena Udrea în campania electorală. ?ê?£i nici propteaua PSD, partidul unde de altfel a debutat cariera politică a Elenei Udrea și care i-a servit de trambulina. Trambulinele politice au servit unor adevărate parașutiste să se lanseze de sus în mijlocul mlaștinii viermănoase a lumii politice, înfigându-se care mai de care în funcție de cât de groasă a fost ștanga avută pe la spate. Parașutistele astea indiferent de partid fac parte din aceeași partidă.
Cea pe care o apăra ardent Elena Udrea, idendificându-se cu ea până la absorbție, Corina Crețu, o parașutată din trambulina lui Ilici, deși mai ciolănoasă și mai perversă (având în vedere că o ardea dubios la rece cu un nene negru de 76 de anișori) a ajuns europarlamentară. Va avea o pensioară bunișoară, că are și ea o vârstă deja și spre deosebire de Alina Gorghiu sau Elena Udrea n-a rămas fată bătrână, deși îi plac grozav bătrâneii de la care a înghițit tot, fiind pe deasupra și expertă în descuiatul prohabului lui Ilici, cel puțin așa rezultă din mărturiile publicate de fostul consilier al lui Ion Iliescu, Eugen Mihăiescu.
Cele trei dudui, lansate care mai de care de pe trambuline mai erecte sunt adevărate contra-modele de femei bagate în politică. Datorită unor astfel de personaje sunt minate șansele unor femei care chiar sunt onorabile, inteligente și muncitoare de a se apropia de politică.
Că politica e o curvă știe toată lumea dar din păcate nu știe nimeni să spună de ce atrage numai și numai curvele și abstinentele sexual, categorii atât de opuse. O fi chestie de destin.

George Roncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.