Acasă Actualitate Diaspora așteaptă scuze publice!

Diaspora așteaptă scuze publice!

DISTRIBUIȚI

În anul 2011, Cristiana Sabău a primit premiul „JURNALISTUL BUNEI GUVERNĂRI” întrucât a publicat o investigație care a dus la demisia ministrului Muncii, Ioan Botiș. În anul 2015, probabil nemaiavând nicio investigație de făcut, a hotărât să publice un articol în care să arunce cu cât mai mult noroi posibil în diaspora românească. I-a catalogat pe românii care lucrează în străinătate INCULȚI, ”BĂȘTINAȚI EUROPENIZAȚI” ce au venit acasă, de sărbători, în ”HOARDE, CU MULȚI EUROI ÎN BUZUNARE ȘI CU FOARTE MULT TUPEU”. Doamna ”jurnalist al bunei guvernări” nu se oprește aici. Scrie că românii ”din afară” ”SUNT TRATAȚI CA NIȘTE SERVITORI”, pentru că nu au școală, că ”MUNCESC PĂMÂNTUL ALTORA”, ”SPALĂ BĂTRÂNII LA FUND”, ”DAU CU MOPUL” DAR NU AU HABAR DE CULTURA ȚĂRILOR ÎN CARE TRĂIESC ȘI NU AU VIZITAT VREUN MUZEU. ”De sărbători vin însă acasă ca şi cum ar fi cel puţin nişte proprietari de holdinguri şi magnaţi. Simplul fapt că au în portofele euro şi nu lei le dă impresia că sunt deasupra celor rămaşi acasă cel puţin cu un cap de om.” spune doamna Sabău. În încheiere, are o dorință, aceea ca: ”de Revelionul următor, poate ne fac şi ei un pustiu de bine şi stau în ţările lor adoptive şi ne lasă în pace.” Toate acestea DE CE? Pentru că doamna jurnalist a avut parte de un incident neplăcut; atunci când se afla la volan a avut o dispută cu un alt șofer, iar dânsa PRESUPUNE că acesta ar fi un român care muncește în străinătate. Chiar de-ar fi așa, ăsta nu e un motiv ca toți românii care muncesc în străinătate să fie ”băgați în aceeași oală” pe toți românii care muncesc în străinătate. Este o mare grosolănie! Și noi (eu și soția) trăim și muncim în străinătate, venim în concedii în România cu mașina personală dar, niciodată nu ne-am comportat așa cum spuneți dumneaei! Este foarte adevărat că există specimene cu comportamente animalice care se întorc din străinătate și ”se sparg în figuri” dar, asta nu înseamnă că toți cei ce muncim în străinătate suntem la fel! Am întâlnit (în România) foarte mulți bădărani cu mașini de ”fițe” autohtoni, ce muncesc și trăiesc în România, băiețași de bani gata, ”pești”, ”cocalari”, prostituate, ”pițipoance”, ”vedete de carton”, care își demonstrează în fiecare zi și pe fiecare stradă ”autoritatea”! Numai că, pe aceștia, doamna jurnalist al bunei guvernări nu îi vede sau nu vrea să îi vadă. Mai mult decât atât, când am postat articolul cu pricina într-un grup numit ”Jurnaliști”, cerând în mod public doamnei să prezinte scuze diasporei române, un anume domn, Radu Dobrițoiu i-a luat apărarea și m-a exclus din grup. Cam așa înțeleg unii să facă jurnalism în zilele noastre. Mai rău ca în dictatură, aplică POLITICA PUMNULUI ÎN GURĂ.
DAR, ATENȚIE! IPOCRIZIA ATINGE COTE ALARMANTE! ”În data de 12.03.2010, bistriţeanul.ro, publica la ora 14,11 un material în care scria despre comportamentul violent al Cristianei Sabău faţă de colegii jurnalişti. Ea a agresat verbal pe jurnalista Camelia Moldovan şi nu puţin a lipsit să nu o pocnească la ieşirea de la o conferinţă de presă a filialei unui partid, PSD. A făcut tărăboi ca o mahalagioaică, spun sursele şi-n mijlocul străzii de s-a strâns lumea uimită. Motivul violenţei Cristianei Sabău: Că este fotografiată de colegi după ce mai întâi ea i-a fotografiat.
Cristiana S., jurnalista deloc profesionistă, a agresat-o mai întâi şi pe colega de breaslă Iulia Bartha, gata-gata să o lovească şi pe ea.” -sursa: http://ro.blastingnews.com/exprima-te/2016/01/ziarista-care-a-jignit-toti-romanii-din-diaspora-prinsa-cu-ipocrizia-n-sac-incredibil-00718877.html

Cer public doamnei Cristiana Sabău să prezinte (DE URGENȚĂ) SCUZE DIASPOREI ROMÂNEȘTI!
Cristian Gabriel Groman
Londra, 04.01.2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.