Home Actualitate DIICOT a extins acuzațiile împotriva lui Tristan Tate

DIICOT a extins acuzațiile împotriva lui Tristan Tate

DISTRIBUIŢI

Luni, Tristan Tate a fost scos din arestul la domiciliu și audiat la DIICOT unde, conform unor surse bine informate, i s-au adus la cunoștință noile acuzații la adresa sa: instigare la loviri și alte violențe împotriva victimelor traficului de persoane. Procurorii au investigat plângerea a trei victime care făceau videochat în vilele fraților Tate și au concluzionat că Tristan cerea ca fetelor „recalcitrante” să le fie aplicate corecții fizice, inclusiv de către Georgiana Naghel care s-a arătat dispusă să colaboreze cu procurorii pentru aflarea adevărului.

Articolul 193 din Codul penal prevede că „(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
(2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.
(3) Acţiunea penala se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.”

Fapta ar fi fost comisă în concurs cu celelalte două infracțiuni: trafic de persoane și grup infracțional organizat, ceea ce, în conformitate cu legislația românească, i-ar putea aduce o majorare a pedepsei cu până la un an și 8 luni.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.