Acasă Actualitate Dincă a trecut de la cocina din Caracal în care trăia la...

Dincă a trecut de la cocina din Caracal în care trăia la condiții de trei stele în arest

DISTRIBUIȚI
Criminalul Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu, 15 ani și Luiza Melencu, 19 ani și că le-a ars apoi cadavrele. Animalul nu a recunoscut că a violat fetele dar a declarat că acestea erau virgine și au refuzat să întrețină relații sexuale cu el pe bani. Acum Gheorghe Dincă profită de ”momentele grele” prin care au trecut mai mulți politicieni, care s-au plâns de condițiile celulelor de la Poliția Capitalei, supranumit și Beciul Domnesc. Ulterior, condițiile de arest au fost mult îmbunătățite, celulele au fost renovate, au baie în cameră, aer condiționat și televizor modern.
Dincă stă singur într-o celulă proaspăt renovată și este permanent supravegheat de un paznic, pentru a nu se sinucide.
Gheorge Dincă va fi audiat la DIICOT central săptămâna aceasta și va fi supus unei expertize psihiatrice.

4 COMENTARII

  1. Daca e adevarat ca a incinerat-o pe Alexandra, omul revolutioneaza industria crematoriilor. Eu am serioase indoieli. Am vazut asa ceva. Iese un fum enorm si e un miros de zici ca nu e adevarat. Crematoriile moderne au filtre.
    As fi vrut sa vad un raport care sa spuna: oasele gasite sunt x, y si z. Am extras DNA din… Daca au gasit DNA in 2-3 dinti, nu e nicio garantie ca Alexandra e moarta. Nu stiu ce DNA mai gasesti dupa cremare cand din ce stiam eu, DNA se descompune la 180-190 grade.
    Mie toata ancheta asta mi se pare un sut cu stangu-n dreptu. Cand au primit primul raport la 112, orasul trebuia sigilat. E Caracal, nu e Craiova. Sunt 4-5 drumuri cu totul. Si cautat din casa in casa in zona identificata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.