Acasă Actualitate Dîncu nu mai vrea ca medicii să discute cu presa și anunță...

Dîncu nu mai vrea ca medicii să discute cu presa și anunță că Achimaș NU va fi remaniat

DISTRIBUIȚI

Culmea tupeului a fost atinsă astăzi de pesedistul Vasile Dîncu, vicepremierul României care nu pare a fi auzit de libertatea de exprimare garantată de Constituție și de CEDO, libertate pe care o au, desigur, și medicii.
„Nu cred că vor mai fi remanieri în perioada următoare, am trecut la o fază de lucru, de implementare a proiectelor și în cazul în care nu se vor întâmpla accidente, nu cred că va fi acest lucru. Vreau să vă spun că domnul Patriciu Achimaș este un foarte bun ministru. Din păcate, a moștenit în acest minister și în general în viața medicală din România o criză în care este foarte greu să te descurci. Ministerul este aproape gol, nu sunt specialiști, pentru că nivelul de salarizare este foarte slab în minister, are deficiențe de specialiști în minister, dar a făcut foarte multe lucruri bune în această perioadă”, a declarat Vasile Dîncu, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor referitoare la o eventuală remaniere la Ministerul Sănătății.

„Noi avem toată încrederea în ceea ce face Patriciu Achimaș. Are multe crize, în fiecare săptămână îi apare câte ceva nou și este foarte greu de gestionat. Eu îl înțeleg foarte bine, lucrez cu el foarte bine, îl sprijin cât pot, premierul îl sprijină, face foarte multe lucruri bune. Este un foarte bun specialist”, a spus Vasile Dîncu.

Vicepremierul a adăugat însă că medicii ar trebui să discute cu presa printr-un purtător de cuvânt.

„Sigur că uneori declarațiile unui medic par mai cinice și sunt interpretate într-o cheie mai dură și cred că medicii ar trebui să aibă în mare măsură purtători de cuvânt atunci când comunică cu presa, pentru că una este viziunea celor care se luptă zilnic cu suferința, viziunea lor despre viață, sau limbajul sau ascuțimea frazelor, și alta e a unui specialist în comunicare, care știe să rotunjească lucrurile, știe să nu creeze crize prin cuvinte”, a mai spus Dîncu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.