DISTRIBUIȚI
buzatu psd vaslui
Pe 7 martie 2018 fiii șefilor PSD Vaslui și PSD Neamț au fost numiți secretari de stat de Viorica Dăncilă. Tudor Buzatu, fiul șefului PSD Vaslui, a fost numit secretar de stat în aparatul de lucru al deputatei de Vaslui Anei Birchall, vicepremier responsabil cu implementarea parteneriatelor strategice ale României și Remus Muntean, fiul președintelui PSD Neamț și fost portar la FC Ceahlăul, la Ministerul Tineretului și Sportului.
Ni-l amintim toți pe Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, autointitulat „taliban pesedist” cum explica în Palatul Parlamentului că trebuie modificate legile justiției: „Ideea de a dezbate câteva aspecte legate de situația actuală este una foarte bună. Spre deosebire de președintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibană a PSD și nu mă interesează nici măcar 100.000 de răgălii adunate de undeva. Mi-a fost foarte ușor să-i recunosc după răgetele pe care le scot și am înțeles că este o facțiune ultrareacționară, care habar nu are de comportamentul democratic și de valorile umanitare.”, explica într-un moment în care nu intra beat la Antena 3 să comenteze, Dumitru Buzatu.
Acum disperat că beizadeaua îi rămâne fără funcție, Buzatu cere soluții pentru a rămâne la guvernare:
“Vom face tot ce e posibil pentru a asigura continuitatea la guvernare. În situatia în care guvernarea se schimbã, oamenii trebuie sã stie cã urmeazã o perioadã de austeritate, iar tãierile de salarii sau pensii, anuntate de pe acum, vor avea loc într-o perioadã grea pentru milioane de români, adicã în pragul iernii. Eu sper cã PSD va gãsi o solutie pentru a rãmâne în continuare la guvernare, prin care sã ducem la bun sfârsit programele de guvernare a României, sã asigurãm cresterea economicã si, evident, stabilitatea României”, a spus Dumitru Buzatu, presedintele PSD Vaslui.

4 COMENTARII

  1. Ce figuri!!~!~ Unul de betiv notoriu si celalalt de „amploaiat”; de Munteanu celalalt portar al PSD ce sa spui taticu este cu dosar la DNA pentru combinatii penale cu Pinalti zis bulau!!!!!!

  2. aparatul parlamentului cu peste 5 mii caratori de mape , hartii si jucatori de internet , ce iau masa de la 11 , la 14 si apoi roiul ,cu nepoate, lipitoare, analfabeti cu diplome, prostituati, turnatori, informatori, acoperitii vechi si noi sa fie redus cu 50-70% ca si in ministere si institutii cenrale si locale pline de carnete de partid, amante, smecherii zilei.legea ANI, incompatibilitati si legea dranceza=puscarie pt angajarea rudelor, blondelor, tzoparlanilor.gara. ajunge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.