Acasă Actualitate Document: la 7 ore de la apelul la 112, Alexandra era încă...

Document: la 7 ore de la apelul la 112, Alexandra era încă înregistrată la poliție ca plecată voluntar de acasă

DISTRIBUIȚI
Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, prezintă fișa de eveniment în cazul nepoatei sale. Deși tatăl fetei se dusese pe 24 iulie la poliție să reclame dispariția fiicei sale, în fișa de eveniment oficială a poliției, în data de 25, la 7 ore după apelul la 112, Alexandra este încă înregistrată cu ”plecare voluntară de la domiciliu”.
#112vreausatraiesc. DOVADA complicitatii conducerii IPJ OLT in situatia rapirii si posibilei omorari a Alexandrei(Eu sper ca traieste): FISA DE EVENIMENTE OFICIALA A MAI PT ZILELE DE 24, 25, 26 Iulie!!. Desi tatal lui Alex merge pe 24 la politia Dobrosloveni sa reclame disparitia este trimis acasa iar conform Fisei de Evenimente Oficiala a MAI pt acele zile pe data de 25 IPJ Olt raporteaza la 18:18 catre MAI ca Alexandra figureaza ca PLECARA VOLUNTARA dupa ce aceasta sunase deja la 112 si vorbise deja cu 2 politisti din Caracal pe telefoanele personale. Rapirea Alexandrei este raportata de seful IPJ OLT – ALEXE abia la ora 10:53 a doua zi cand MONSTRUL se afla deja arestat de 5 h si Centrul Operativ de la nivelul MAI nu mai puteau face nimic pt Alexandra!. Nu ma las pana cand criminalii astia nu vor face puscarie sau pana nu spun tot adevarul din spatele Animalului!”, scrie Cumpănașu pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Ba, cum incearca unii sa ne ia de prosti si sa manipuleze publicul! Pai ba nebunilor, fata nu a plecat voluntar de la domiciliu? Nu au spus toti ca s-a dus de bunavoie la liceu ca avea treaba? A rapit-o careva de acasa, nu a fost rapita de la liceu? Ce au scris militienii aia naspa ba nebunilor? Scrie in casuta cealalta ca se solicita darea in urmarire nationala? Ce mare cacat ati descoperit dle Cumpanasu ca de fapta nu ati descoperit nimic?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.