Acasă Actualitate Doi țărani care au furat și tăiat doi struți au fost arestați...

Doi țărani care au furat și tăiat doi struți au fost arestați preventiv pentru furt și uciderea unui animal fără drept

DISTRIBUIȚI

Carnea de struț se vinde pe piață cu aproximativ 50 de lei kilogramul, un singur exemplar furnizând aproximativ 100 kg de carne.

Joi, Poliţia Municipiului Giurgiu a anunțat că a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din comuna Prundu, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că i-au fost sustraşi doi struţi din satul Puieni, judeţul Giurgiu. „În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a stabilit faptul că un bărbat de 67 de ani, împreună cu fiul său deţineau doi struţi pe care îi creşteau într-o anexă gospodărească a unui vecin. În urma verificărilor efectuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au fost identificate persoanele în cauză, ca fiind doi bărbaţi de 35 şi 52 de ani, din localităţile Prundu şi Gostinari, care în noaptea de 12 spre 13 ianuarie s-au deplasat cu un atelaj hipo pe raza satului Puieni, comuna Prundu, iar de la locuinţa persoanei vătămate au sustras doi struţi pe care i-au ucis şi i-au dus la domiciliul bărbatului din comuna Gostinari”, se arată miercuri într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.

Astfel, faţă de cei doi bărbaţi a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, ulterior, Judecătoria Giurgiu a dispus faţă de aceştia măsura arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

În cauză, autorităţile efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi uciderea animalelor cu intenţie fără drept.

1 COMENTARIU

  1. Emisiunea „Meliția Jiurji informează” : „de la locuinţa persoanei vătămate au sustras doi struţi”… Cum asta, dacă „un bărbat de 67 de ani, împreună cu fiul său deţineau doi struţi pe care îi creşteau într-o anexă gospodărească a unui vecin”? hahahahahahahahahahaha! Deci ăia doi apropitari erau orășeni, și-și creșteau struții (cît de legal, și cum erau respectate normele veterinare? erau înregistrați struții la adresa respectivă? erau marcați legal?) în curtea unuia din sat. Cum a identificat melețienii dăștepți struții, că erea chiar ăia furați? Dupe greutate? Dupe bolintin? :))))))))))))))))))))))))))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.