Acasă Actualitate Dorobăţ a contestat interdicțiile din sentință iar judecătorii i-au interzis și să...

Dorobăţ a contestat interdicțiile din sentință iar judecătorii i-au interzis și să ocupe o funcție de conducere publică

DISTRIBUIȚI

Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, condamnată definitiv într-un dosar de luare de mită, nu mai are dreptul de a mai ocupa o funcţie de conducere publică.

Miercuri, Curtea de Apel Iaşi a admis o contestaţie la executare formulată de Carmen Dorobăţ, cu privire la sentinţă.

În minută se arată că medicul nu mai are dreptul nici de a ocupa o funcţie de conducere publică.
Dorobăț a anunțat că astăzi va demisiona.

Minuta deciziei este: „În temeiul art. 598 alin. 1 lit. c teza I din Codul de procedură penală, admite contestaţia la executare formulată de inculpata Dorobăţ Carmen Mihaela împotriva Deciziei penale nr. 896/20.11.2020 pronunţate de Curtea de Apel Iaşi în dosarul nr. 1747/99/2015*. Stabileşte că modificarea dispusă prin decizia penală menţionată referitoare la dispoziţiile privind pedeapsa complementară şi pedeapsa accesorie aplicate inculpatei Dorobăţ Carmen Mihaela atât pe lângă fiecare pedeapsă principală, cât şi pe lângă pedeapsa principală rezultantă, priveşte doar interzicerea exercitării dreptului prev. de art. 66 lit. g din Codul penal, al cărui conţinut a fost extins, cu menţinerea interzicerii execitării drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a, b şi k din Codul penal, aşa cum au fost aplicate prin sentinţa penală nr. 917/12.07.2019, pronunţată de Tribunalul Iaşi în dosarul nr. 1747/99/2015. În temeiul art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală, cheltuielile judiciare efectuate pentru soluţionarea cererii rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 02.12.2020.”

Carmen Dorobăţ și soțul ei au fost condamnați recent la 3 ani de închisoare cu suspendare, respectiv 2 ani şi 3 luni cu suspendare, pentru luare de mită, într-un dosar trimis în judecată de DNA Iaşi, în urma unui flagrant ce a avut loc la începutul anului 2015. Carmen Dorobăţ a fost acuzată că ar fi luat bani de la studenţi pentru promovarea examenelor.

2 COMENTARII

  1. familia dorobat profesori universitari !!! NU O FAMILIE DE SPAGARI ORDINARI !!! RUSINE!!!RUSINE !!! !!! RUSINE!!!RUSINE !!!!!! RUSINE!!!RUSINE !!!!!! RUSINE!!!RUSINE !!!!!! RUSINE!!!RUSINE !!!!!! RUSINE!!!RUSINE !!!!!! RUSINE!!!RUSINE !!!!!! RUSINE!!!RUSINE !!!
    INFINIGTA RUSINE!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.