Acasă Actualitate Dragnea e turbat: Pentru a prelua puterea în PSD, Firea prezintă eșecurile...

Dragnea e turbat: Pentru a prelua puterea în PSD, Firea prezintă eșecurile sale ca primar

DISTRIBUIȚI

Într-un tur al televiziunilor pro-PSD, primarul general, Gabriela Firea, preşedinte interimar al PSD Bucureşti, a precizat că foşti miniştri i-au spus că în cadrul unor şedinţe, după plecarea ei, preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, le-ar fi transmis că nu o ajute în proiecte precum transferul Centurii Capitalei în administrarea primăriei sau transferul Elcen la RADET.

„Am fost blocată din prima zi cu marile proiecte. S-a spus: ‘Să facă Gabriela Firea proiecte mici, la nivel de primărie, cu bugetul Primăriei, să nu crească prea mult în sondaje, să nu aibă pretenţia să preia partidul, să nu aibă pretenţia să candideze la prezidenţiale.’ Sunt miniştri care au venit şi mi-au spus, după ce nu au mai ocupat acea funcţie, că în şedinţe se spunea: ‘Trebuie să fie ajutat primarul general, pentru că am promis cu toţii să facem lucruri bune în Bucureşti’ şi pe urmă, după ce eu plecam, domnul Dragnea le spunea să nu mă ajute, nici să se transfere Centura ocolitoare a Capitalei de la Ministerul Transporturilor la Primărie – şi nu s-a transferat nici în ziua de azi şi nu este o prioritate pentru nimeni, iar noi nu reuşim să răzbim în această problemă acută a traficului şi sunt lăsată intenţionat să mă zbat de una singură – nici transferul Elcen la Radet”, a spus Firea, pentru România Tv.

În acest sens, primarul general a adăugat că de un an şi jumătate nu a reuşit transferul Elcen la Radet, dar că au fost blocate şi alte proiecte ale PMB.

„Nici în ziua de azi, după un an şi jumătate de guvernare PSD, nici cu bani… Noi am transferat prin votul Consiliului General 300 de milioane de euro către Compania Energetica a municipiului pentru cumpărarea creanţei Elcen. Nici în ziua de azi nu s-au perfectat documentele. În ţară, toate cet-urile s-au dat gratuit la primării. La noi nici cu bani nu s-a încheiat acest proces şi avem numai beţe în roate. Pentru Spitalul Metropolitan a durat un an de zile, pentru transferarea unei bucăţi mici de teren de la Guvern către primărie. Şi alte proiecte care de asemenea au fost blocate. Mă voi lupta pentru români, pentru bucureşteni, pentru toate proiectele noastre. Şi dacă asta deranjează, voi suporta consecinţele. Dar sunt convinsă că mai mulţi colegi de-ai noştri se vor trezi, cum se spune, în al 12-lea ceas, şi vor lua atitudine”, a spus ea.

4 COMENTARII

  1. Nu aud nimic de la Firea despre crimele din 10 august. Pentru asta ar trebui sa se certe Firea cu PSDragnea si apoi pentru ambitiile ei de primar. Ea va trebui sa lupte in primul rind cu adevarta pentru dreptatea celor injositi si batuti la protest

  2. SI DOAMNA FIREA TOT PENTRU ROMANI… SI DRAGNEA TOT PENTRU ROMANI…
    PENTRU ROMANIII DIN CLAN.

    NOI CEILALTI NU MAI PUTEM DE BINELE PE CARE NI L-AU PUS IN SPATE!

  3. Știe destule probabil…de a sărit în sus Firea pentru a demonstra prietenia față de ea,de a-i lua apărarea …..Dna.Cliseru până acum mare lucru nu ne-a spus…nici că este nevinovată nici altceva!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.