Acasă Actualitate Dragnea nu mai poate satisface cerințele femeilor din PSD: îi oferă Olguței...

Dragnea nu mai poate satisface cerințele femeilor din PSD: îi oferă Olguței postul promis Rovanei, la care visează și Viorica

DISTRIBUIȚI

Jurnalista Adrian Duțulescu aruncă bomba. Se pare că Liviu Dragnea i-ar fi promis Liei Olguța Vasilescu funcția Corinei Crețu, de procuror european. Cea care are de pierdut este Rovana Plumb, care aștepta această funcție din partea liderului PSD. Desigur că pe Dragnea nu-l costă nimic să promită funcții numai că noul președinte al Comisiei Europene va decide dacă acceptă sau nu propunerea țărilor membre. Ne amintim desigur cu toții cazul lui Varujan Vosganian respins de Comisia Europeană din cauza legăturilor sale cu Vântu după cum ziarul Curentul a arătat în 2006 AICI.

Duțulescu mai spune că și Viorica Dancila visează la această funcție, prin urmare este bătălie grea în PSD.

„Dancila își dorește de mult și un post de comisar european în nouă formulă de la Bruxelles, iar faptul că, potrivit unor informații, această funcție i-ar fi fost deja promisă Liei Olguța Vasilescu de către Liviu Dragnea (în condițiile în care, oficial, Liviu Dragnea a declarat că Rovana Plumb va fi comisar european), adâncește ruptură dintre cei doi”, scrie Duțulescu pe Digi24.

Foto:Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.