Acasă Actualitate După ce a anticipat în 2015 arestarea primarului Oprescu, Turcescu anunță că...

După ce a anticipat în 2015 arestarea primarului Oprescu, Turcescu anunță că urmează să vină DNA și după Firea

DISTRIBUIȚI

Pe 1 septembrie 2015, cu câteva zile înainte de reţinerea lui Sorin Oprescu, Robert Turcescu pe atunci jurnalist anunța: „În prima săptămână din septembrie va fi arestat cel mai mare „peşte” de până acum”. Pe 6 septembrie, Oprescu a fost prins în flagrant de luare de mită a sumei de 25.000 de EURO iar Turcescu a confirmat că la el se referea.

Acum deputat PMP, Robert Turcescu, consideră că Robert Negoiță este ”capul de cal” lăsat de băieții din Sistem în patul Gabrielei Firea pentru a-i transmite că ”au lăsat-o din brațe”, făcând probabil referire la scena bine-cunoscută din filmul Nașul.

”Știți de ce e nervoasă Firea după „trădarea” lui Negoiță? Nu plînge de dorul lui, va asigur! Alta e problema: semnalul dat de Negoiță e, de fapt, semnalul dat de niște băieți din Sistem care au susținut-o sa ajungă in fruntea Primăriei si i-au ținut si spatele vreme de citiva ani buni. Și „baietii” au anunțat-o- si o anunta aproape in fiecare zi! – ca au lasat-o din brate. Ieri Negoiță, miine Baluta, poimiine vine DNA… Asa se scrie istoria!
De-asta vorbeste Firea de faptul ca s-a apasat un buton nuclear impotriva ei, doar nu credeti ca Negoiță singur e capabil sa produca vreo fusiune si s-o duca pe madamă la implozie! Negoiță e doar mesagerul public, e capul de cal pe care i l-au lasat in pat „băieții”.
Luati-va popcorn, in ritmul asta madama cred ca renunta la o noua candidatură…”, scrie Robert Turcescu.

Robert Turcescu este singurul jurnalist care s-a demascat că a fost ofițer sub acoperire în presă.

6 COMENTARII

  1. Cîțiva, ori câțiva? Mîine, ori mâine? Poimîine, ori poimâine? Măi oameni buni, ce aveți, sunteți loviți de covid?? Ar trebui să păpați gramatica limbii române pe ”pîine”.

  2. Turcescu este un securist de mana a saptea pentru ca un securist adevarat chiar daca moare nu isi scoate singur masca,dar securistatea are nevoie si de oameni dastia marunti de care se foloseste cand si cum vrea pentru ca in securitate nu intri azi si dupa o perioada de timp spui”m-am saturat numai vreau,deci se poate ca niste oameni care au acces la unele acte mai mult decat ziariaristi sau restul lumi sa-i fi dat lui Robert niste informatii sigure.

  3. Oare ofiterii acoperiti de astazi se vor bucura de aceleasi pensii babane ca predecesorii lor, lunetistii din decembrie ’89?
    Intreb pentru un prieten din fosta directie a V-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.