Acasă Actualitate După mișcările de stradă și din justiție, Dăncilă invită reprezentanții CSM și...

După mișcările de stradă și din justiție, Dăncilă invită reprezentanții CSM și ai asociațiilor de magistrați la discuții pe tema OUG pe justiție

DISTRIBUIȚI

Premierul Viorica Dăncilă invită reprezentanții CSM și ai asociațiilor de magistrați la discuții pe tema ordonanței de urgență de modificare a legilor justiției, anunță Guvernul într-un comunicat de presă.

”Având în vedere opiniile exprimate în spațiul public de diferite asociații profesionale din mediul juridic, premierul Viorica Dăncilă invită luni, 25 februarie 2019, ora 15.30 la Palatul Victoria câte un reprezentant al asociațiilor de magistrați, precum și reprezentanți ai CSM, pentru discuții pe marginea legislației în domeniul justiției. Totodată, premierul Viorica Dăncilă asigură asociațiile de magistrați că există întreaga disponibilitate a Guvernului pentru a sprijini toate instituțiile din sistemul judiciar în înfăptuirea unui act de justiție corect, cu respectarea drepturilor fundamentale ale cetățenilor”, se arată în comunicatul Guvernului.

Ordonanța a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

Duminică seara este anunțat un mare miting în Piața Victoriei, împotriva ordonanţei de urgenţă care modifică legile justiţiei. Organizaţii precum „Corupţia Ucide”, „Geeks for Democracy”, „Iniţiativa România” şi „Rezistenţa”, dar şi lideri de opinie precum filosoful Mihai Şora şi artistul Tudor Chirilă au promovat evenimenteul ce va avea loc între orele 18 şi 23:59, în Piaţa Victoriei.

Bucureștenii nu par speriați de perspectiva ca jandarmii să-i gazeze din nou pentru liniștea țoapelor din Videle și a condamnatului Dragnea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.