Acasă Actualitate Efectul Udrea în politică: PMP aspirator de blonde vopsite de la pagina...

Efectul Udrea în politică: PMP aspirator de blonde vopsite de la pagina 5

DISTRIBUIȚI

Cu ceva vreme în urmă notam performanța sporită din punct de vedere al eficienței în plan politic a Mișcării Populare, în corelație cu trecerea Elenei Udrea de la PDL la PMP. Efectul Udrea  va intra fără îndoială în manuale, în viitor, poate nu chiar ca efectul Coandă, dar pe aproape. Pe fond este vorba de un efect similar, de aspirație a detritusurilor, infractorilor și femeilor ușoare ca fulgul de nea la Ecuator, și de împingere spre înainte a Aparatului de partid. Niciun partid nu a funcționat cel puțin în ultimii 20 de ani în alți parametri.
Politica e o curvă, este o vorbă din popor, confirmată pe deplin de realitate. Doar culoarea felinarului diferă, în rest toate sunt aceeași Mărie cu altă pălărie. Sau cu alte desuuri, depinde. O duduiță specializată în expunerea desuurilor și a unor cât mai extinse suprafețe cărnoase, lansată în pagina de specialitate – pagina 5 – a tabloidului  s-a înscris recent în Partidul Mișcarea Populară, afirmând tranșant că modelul ei în viață este blonda Elena Udrea. Ca orice model inspirațional, Udrea atrage femei din aceeași specie plus infractori  penali și plini de bani, traseiști politici fără scrupule, zoaiele politicii românești, cum ar spune Traian Băsescu.
 Genul de fată de la pagina 5 este abia debutul. Efetul turbionar generat de Udrea va genera un adevărat val, o mișcare cu o dinamică accelerată – practic sute de mii de femei care doar visează să ajungă pe centura politicii își vor găsi de acum adresa bine meritată, ca să fie toate la fel ca ea, ca Udrea.
În vârstă de 29 de ani, Alina Anca Moldovan face parte din echipa de blonde de la emisiunea lui Dan Negru de pe Antena 1, "Te pui cu blondele". Lucrează la Voiculescu ca și cealaltă inteligentă, Bianca Drăgușanu, cea care l-a umplut de bani pe „profesor”. Este o fătucă cu dimensiuni impresionante – 1,75 m și 55 de kg, și circumferințe de 84 – 62 – 89 cm. Bistrițeanca Alina Moldovan a vrut în 2013 să devină asistentă la emisiunea "Un show păcătos", dar deși s-a înscris la concursul "Căutam asistenta păcătoasă" pentru show-ul monden al lui Dan Capatos nu a reușit să câștige, pentru a fi aproape de Bianca, care s-a lansat ca și ea, tot via pagina 5.
Bistrițeanca Alina Moldovan s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară afirmând că își dorește "o carieră politică de invidiat". „?ê?£tiu că e nevoie de multă muncă, iar eu sunt dispusă să muncesc pentru acest lucru, dar și să învăț de la Udrea și Eba succesul în viață. Romanii au nevoie de astfel de oameni care au curajul să lupte cu cei care guvernează și fac viața grea oamenilor", a declarat, Alina Moldovan. Isteață foc Alina s-a pozat mușcând dintr-un măr verde, simbolul PMP. Desigur după ce PMP își va schimba sigla, înlocuind mărul cu o banană, de exemplu, Alina va putea exprima și mai bine esența politicii, într-o singură imagine memorabilă.

Cu trei ani în urmă Alina Moldovan ura politica. Acum îi palce mult, din dragoste de Udrea

Acum doar trei anișori, Alina Moldovan declara în scris pe facebook că urăște politica și că niciodată nu se va arunca în haznaua politică.
“Sunt conștientă că nu pot împăca pe toată lumea, lucrez în mass media și trăiesc acest sentiment zi de zi pe pielea mea. Am 26 de ani, dar am trecut prin multe prin viața asta și am învățat că gura lumii nu o poți închide. Am realizat și câte ceva, nu am trecut ca rata prin baltă, comparativ cu altele de vârsta mea, care nu știu pe ce lume trăiesc. Lăsând toate la o parte, nu avem noi dreptul să judecăm pe cineva.
Nu intenționez să intru în politică… mi-e greață de politică… și nici nu am de gând să ajung vreun ministru sau ceva de genul. Nu am capacitățile necesare: adică mulți bani, pentru că minte nu îți trebuie. Emisiunea la care am participat nu are nimic de a face cu persoană publică Anca Alina Moldovan… am fost la emisiune pentru a face bani și am făcut. Orașul în care locuiesc este unul mic și am devenit cunoscută fără să vreau: lucrând într-o instituție publică. Dar salarul ft mic m-au determinat să plec și am luat-o pe alt drum, unde se câștigă mai bine: emisiunile Tv.
Nu înțeleg cu ce sunt penibilă? Oare sunt singura din lumea asta ce are astfel de poze? Sunt penibilă că nu sunt înzestrată cu atâta inteligenta ca alții? Sunt penibilă pentru că nu sunt falsă și spun lucrurilor pe nume? Sunt penibilă pentru că nu judec oamenii și nu-i jignesc? Sunt penibilă pentru că nu am avut posibilități să fac școli înalte? Sunt pizti, blondă, vulgară, urâtă… tot ce vreți dumneavoastră… dar nu proastă, cel puțin nu atât pe cât credeți. Uneori e foarte greu să faci pe prostul…? Iar dacă dau Like, dau pt că îmi place:) e democrație, să nu uităm totuși…
Nu știu ce trebuie să ai pt a intra în politică… Inocenta? Mă faceți să râd:))) Ipocrită nu sunt, dar nici inocenta. Cert este ca în planurile mele nu intra politică. Sunt genul de om ce nu își face planuri, trăiește clipă și se bucura de ea. Viața m-a învățat asta.
Viața a învățat-o deja câte ceva pe Alina, emula lui Udrea. Cu cât rămâne mai dezbrăcată cu atât sunt mai mari șansele să învețe și mai multe de la viață, mai ales dacă pe traseu prinde un burtos cu portofelul gros, vreun cocoșel ceva, care să o lanseze în biznizu mare, nu doar pe centura politicii. Mai are până să aibă pe statul de plată un viitor prim ministru, ca Udrea, angajatoarea tânărului Ponta, cu ceva vreme în urmă.

George Roncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.