Acasă Actualitate Firea a plătit pentru un metru pătrat de pistă de bicicletă mai...

Firea a plătit pentru un metru pătrat de pistă de bicicletă mai scump decât au plătit bulgarii pe autostradă

DISTRIBUIȚI

► Prețul pentru un metru pătrat de pistă de bicicletă este (ATENȚIE!!!!) mai mare decât pentru un metru pătrat pentru o autostradă a bulgarilor! Asta în timp ce autostradă are nevoie de terasare și tehnologii specifice…

► Se laudă că deja a terminat un tronson, dar minte! Trebuie să vedeți acest clip! Incredibil cu câtă lejeritate minte primarul.

►Firea raportează km de piste de biciclete dublu, adică o bandă dus, alta întors. Cu alte cuvinte, dacă am calcula la fel la autostrăzi, A1 Buc – Pitești ar avea 200 de km!

Un excelent material de Daniel Nicolăină! , scrie Ciprian Ciucu pe contul său de Facebook

► Prețul pentru un metru pătrat de pistă de bicicletă este (ATENȚIE!!!!) mai mare decât pentru un metru pătrat pentru o autostradă a bulgarilor! Asta în timp ce autostradă are nevoie de terasare și tehnologii specifice…► Se laudă că deja a terminat un tronson, dar minte! Trebuie să vedeți acest clip! Incredibil cu câtă lejeritate minte primarul.►Firea raportează km de piste de biciclete dublu, adică o bandă dus, alta întors. Cu alte cuvinte, dacă am calcula la fel la autostrăzi, A1 Buc – Pitești ar avea 200 de km!Un excelent material de Daniel Nicolăină! Dați mai departe ca să se știe!P.S. Pentru postacii lui Dragnea: și voi puteți distribui asta… Nu ne supărăm.P.P. S. Pentru postacii lui Firea: fiți alerți, avem și filmulețe despre Dragnea.

Publicată de Ciprian Ciucu pe Vineri, 7 Septembrie 2018

1 COMENTARIU

  1. HA HA HA!
    BUMBACEALA IN PRESA…. TOVARASII DIN PARTID AU GRIJA DE CEI CARE DEVIAZA DE LA LINIE.
    ACUM CA DNA SI-A RECAPATAT INDEPENDENTA TRECAND LA PSD, MARE GRIJA DOAMNA FIREA-PANDELE. NU E MAI BINE CU DADDY? UITE, DOAMNA ANDROBESCU DE PILDA…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.