Acasă Actualitate Firea chiar nu-i în stare de nimic: inscripția de pe leul Ierusalimului...

Firea chiar nu-i în stare de nimic: inscripția de pe leul Ierusalimului e greșită

DISTRIBUIȚI

Cultul propriei personalități al țoapei ajunse primar al Capitalei prin grația condamnatului Liviu Dragnea care a desemnat-o candidat al PSD, depășește deja orice închipuire. Desigur că toate plăcile în care ea își gravează cu mândrie numele din banii noștri vor fi înlăturate în 2020 când ea se va întoarce în Voluntari așa cum s-a întâmplat și „ctitoriile” lui Ceaușescu.
Ieri s-a inaugurat în Sectorul 3 monumentul “Leul – simbolul orașului Ierusalim”, în Piața Leul Ierusalimului din București. Au fost inaugurate oficial și Piața cu acelasi nume (situata in intersecţia străzii Clucerul Udricani cu strada Olteni, din sectorul 3 al Capitalei) precum și clădirea Academician Nicolae Cajal.
Prezentă la ceremonie, Firea a înghițit greu inscripția în care scrie „aceast simbol al poporului evreu” dar așa se întâmplă când, deși habar n-ai de nimic, angajezi funcționari pe pile care nici ei nu se pricep la nimic.
Dar Firea, fără vreo urmă de bun-simț, tot dă din fleancă pe la televizor în timp ce orașul s-a prăbușit: praful ne-a copleșit și traficul este de nesuportat. Dar dacă ea nu-i în stare nici o inscripție comemorativă să facă ce pretenție să mai ai de la ea?

Fotografia inscripției a fost postată cu mândrie de Firea pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.