Home Actualitate Fiul lui Pintea susține că trăiesc simplu. Vezi vila fostului ministru netrecută...

Fiul lui Pintea susține că trăiesc simplu. Vezi vila fostului ministru netrecută în declarația de avere

DISTRIBUIŢI

Răspunzând unei întrebări a jurnaliștilor, Ionuț Pintea a răspuns că mama lui nu i s-a plâns niciodată că ar avea nevoie de bani, pentru că ei trăiau simplu, “ca orice altă familie de condiţie medie din România”.
“Niciodată, pentru că noi trăiam simplu. Noi trăiam ca orice altă familie de condiţie medie din România, trăiam simplu. Şi eu muncesc la o companie privată şi nu pot să spun că am avut un standard de viaţă foarte, foarte ridicat, adică trăim normal”, a mai spus Ionuţ Pintea.
Normal înseamnă într-o vilă pe care fostul ministru nu o trece în declarația de avere dar unde a chemat Antena 3 să o filmeze pe vremea când credea că nimic nu i se poate întâmpla chiar dacă încalcă legea (vezi Video la finalul articolului). Pintea declară totuși cele 0,8 hectare de teren intravilan pe care este construită vila în care Sorina trăiește simplu, normal ca orice om de condiție medie din România. Reamintim că Pintea a lucrat numai la stat.

Sursa foto cu vila Sorinei Pintea: podul.ro

3 ARII

  1. „, “ca orice altă familie de condiţie medie din România”. Inseamna ca eu traiesc ca un boschetar daca ce vad in poza este conditia medie! Spagarooo!

  2. Eu inteleg ca nu ai cum sa recunosti ca esti o mare hoata din Romania,dar daca nu poti sa recunosti un adevar care sare in ochi tuturor macar taci dracu Sorino din gura si tu si membri familiei tale, nu mai te prezenta in fata tari ca o femei cu o familie care traieste ca orice roman de conditie medie pentru ca instigi lumea sau sunteti o familie de masochisti carora le face placere sa fie injurati de cat mai multi oameni.

  3. INVIDIA FACE DIN OMUL RAU LUP. Din ce am citit in presa unul din cei doi băieți este /era autopsier la spitalul județean . Din ziar am citit că soțul Ovidiu Goga e proprietar la SOV CONSULTING cu sediul în jud MM , in Baia Mare și lucrează pentru SRI . ASA CA NU E NEVOIE DE ALTE VENITURI CA SA ISI PERMITA O VILA PE COCLAURI că cei de la gaze au simțit racordul pe oasele lor. MAI AU SI ALTE SURSE LEGALE DE VENIT . DOI OAMENI DESTEPTI /UN JURIST SI UN CONTABIL cu mai multe facultăți -cu licență STIU SI POT FACE BANI LEGAL CHIAR SI IN ROMANIA SA POATA TRAI IN LUX. PROSTII SUNT RAI SI ARITMETICA E INCREDIBIL DE SIMPLA SI LUMEA PROSTA INCREDIBIL DE REA …SI TOTUSI SE POATE. NE PLACE SAU NU….TRAIM IN TARA TUTUROR POSIBILITĂȚILOR.
    Nu știu cine este in acte proprietar și de aceea prefer sa nu comentez nimic în acest sens ca ar fi trebuit ori nu de trecut în declarația de avere.
    CRISTIAN – UN CITITOR NEDUMERIT

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.