DISTRIBUIȚI
Vi-l amintiți pe Radu Cristescu seară de seară în studiourile de televiziune cum îi lăuda el pe Elena Udrea și pe Traian Băsescu? Acum Cristescu a schimbat tabăra și blonda: a devenit membru PSD și a fost pus de Viorica Dăncilă secretar de stat la Ministerul Energiei, el fiind absolvent de Agronomie. Traseistul publică pe contul său de Facebook un document falsificat. Documentul pare a fi al fostei Securități și susține că fostul președinte, Traian Băsescu, a primit 1500 de dolari în calitate de colaborator. ”Despre Băsescu Traian precizăm că își manifestă pe deplin adeziunea față de politica PCR și am ordonat susținerea sa materială cu suma de 1500 de dolari SUA pentru subvenționare rețelei în cadrul noilor deziderate”, se arată în ceea ce pare a fi o notă transmisă fostului șef al Securității, Iulian Vlad în octombrie 84.
Istoricul Mădălin Hodor, cercetător CNSAS, explică de ce acest document este: „Fals. Fals. Fals.
1. Asa-zisul document a mai fost prezentat la A3
2. Falsul s-a realizat prin suprapunerea mijlocului (partea scrisa cu Times New Roman) peste un document cu antet vechi.
3. Limbajul folosit nu era specific Securității. Exemplu : „subvenționarea rețelei informative” (subvenționarea? serios?) sau „organ operativ” (fie era „organ”, fie era „lucrător operativ”)
4. Nu exista „legătură directa” in categoria colaboratorilor Securității.
5. Înainte de a prelua manipulări A3 ar fi bine de verificat.”, scrie Mădălin Hodor pe contul său de Facebook.
Mădălin Hodor este un reper de corectitudine și moralitate, acesta aducând la lumină documente incredibile pe care manipulatorii din CNSAS le-ar fi vrut dispărute, despre sprijinul dat Securității de personaje ca Ion Cristoiu sau Ioan Aurel Pop.

3 COMENTARII

  1. cine face astfel de falsuri, care se vad fara sa le ai in mana, este bun de puscarie pentru fals si distribuire in spatiu public al acestui gen de falsuri. Sunt la prima vedere cel putin cinci puncte vulnerabile privind „autenticitatea” acestui document… Poate pentru idioti, acest document este valabil, asa cum si-au falsificat si ei diplomele… Photoshopul nu este pentru tot idiotul, daca nu ai cunostinte minime despre grafica sau despre caracterele de litera care se foloseau in corespondenta oficiala comunista…

  2. O lichea , un profitor, pupincurist desavarsit astia sunt oamenii de actiune ai ” PSD in deriva si dezintegrare” cat despre tanti Veolica ce sa spui jale si prapad!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.