Acasă Actualitate Fost politician PD, bătut de Revelion pentru că nu știa ungurește

Fost politician PD, bătut de Revelion pentru că nu știa ungurește

DISTRIBUIȚI

Un fost lider al PD Covasna a fost bătut în centrul orașului Sf. Gheorghe, de un grup de tineri maghiari, în noaptea de Revelion, pe motiv că că nu cunoaște limba maghiară. Gheorghe Preduț a fost internat în spital, cu o coastă ruptă, iar joi a depus o plângere la Poliția din localitate. Agresiunea a avut loc în jurul orei 4.00, în apropierea Tribunalului Covasna, în zona centrală a orașului, când politicianul se întorcea de la petrecere.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Covasna, Nicoleta Marin, dispeceratul Poliției a fost sesizat, în noaptea de Revelion, că un bărbat din Sfântu Gheorghe a fost agresat de un grup format din cinci sau șase tineri, în zona centrală a orașului, în apropierea Tribunalului Covasna. Victima le-a spus polițiștilor că tinerii l-au acostat, adresându-i întrebări în limba maghiară, iar după ce le-a răspuns că nu vorbește această limbă aceștia s-au năpustit asupra lui cu pumnii și picioarele.
După ce a scăpat din mâinile bătăușilor, Preduț a apelat serviciul de urgență, iar o ambulanță l-a transportat la spitalul din localitate. Agresorii au în jur de 20 de ani, le-a declarat fostul lider PD polițiștilor. Gheorghe Preduț a fost președintele PD Covasna în perioada 1994-2001.
"Dacă îmi spunea cineva că se poate întâmpla așa ceva în municipiul Sfântu Gheorghe, nu-l credeam", a declarat Gheorghe Preduț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.