Home Actualitate Fostul primar Marin Lutu, condamnat la 3 ani cu suspendare

Fostul primar Marin Lutu, condamnat la 3 ani cu suspendare

DISTRIBUIŢI

Magistratii instantei supreme l-au condamnat, ieri, la 3 ani de inchisoare cu suspendare pe fostul primar al sectorului 4, Marin Lutu – judecat pentru incalcarea legii privind licitatiile de modernizare si administrare a pietelor agroalimentare.

Magistratii Sectiei penale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis recursul formulat de Lutu impotriva deciziei Curtii de Apel, care il condamnase la 3 ani de detentie. In acelasi timp, a fost respins recursul procurorilor de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti, care au apreciat ca pedeapsa pe care o primise Lutu era prea mica.

Instanta suprema a hotarat, ieri, ca, timp de cinci ani (termenul de incercare), fostul primar Lutu sa se supuna masurilor prevazute de lege in cazul pedepselor cu suspendarea executarii.

Mai exact, in ultima zi lucratoare a fiecarei luni, el va trebui sa se prezinte la judecatorul de la Tribunalul Bucuresti desemnat cu supravegherea lui, sa anunte din timp orice schimbare de domiciliu si orice deplasare mai lunga de opt zile. Totodata, el este obligat sa comunice si sa justifice orice schimbare a locului de munca si sa furnizeze judecatorului toate informatiile privind veniturile.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.