Acasă Actualitate Fostul șef al lui Bolcaș despre viitorul judecător la CCR: l-a pupat...

Fostul șef al lui Bolcaș despre viitorul judecător la CCR: l-a pupat în fund pe mafiotul Băsescu

DISTRIBUIȚI

Fostul prim-vicepresedinte al PRM Lucian Bolcas, mutat ulterior la PSD, este propunerea Senatului României pentru funcția de judecător al Curții Constituționale. La cei 71 de ani ai săi, dacă va înhăța mandatul, Bolcaș va avea la dispoziție un scaun pe următorii 9 ani. Un om de 80 de ani aproape va face legea în România. CCR are ca scop – prin avizele sale obligatorii, asigurarea respectării Constituției în legislație. Este un for suprem în materie de interpretarea Constituției. Un om din vechea garda a PRM, este exact de ce avea nevoie USL pentru a fi siguri că au pus capac și CCR după ce au avut grijă și de Codul penal. Oricum dacă până acum în fruntea statului au ajuns plagiatorii, mitomanii, leneșii, repetenții, hoții, turnătorii – de ce n-ar fi și Bolcaș la CCR?
După ce a fost propus de Senat ca judecător la CCR, Bolcas mai are un singur pas pentru a fi numit la Curtea Constituțională: el trebuie sa fie votat de plenul Senatului.
Bolcas ar urma sa ocupe locul rămas vacant după plecarea Iuliei Motoc, ce urmează sa depună jurământul ca judecător la CEDO pe 18 decembrie.
"Am fost propus de PSD. Evident ca voi accepta, este o onoare", a confirmat Bolcas pentru Mediafax. Întrebat când anume va fi numit, el a declarat ca "probabil săptămâna viitoare, deoarece pe 18 decembrie expira mandatul Iuliei Motoc". "Am fost propus nu in locul doamnei Motoc, ci pe propriul meu loc", a adăugat Lucian Bolcaș.
"Pentru mine care am o lunga cariera juridica a fost ceva deosebit. Pentru un jurist, o asemenea poziție reprezinta încununarea întregii sale carierea. Eu îmi iubesc dincolo de limite profesia si mi-am închinat întreaga viata. Un prieten mi-a spus ca „în sfârșit s-a făcut dreptate”. M-a emoționat ceea ce mi-a spus. Sunt multe care trebuie schimbate, sunt multe care trebuie păstrate", a declarat Lucian Bolcaș miercuri la Romania TV.
Bolcaș a fost avocatul lui Năstase și probabil ca la fel de potrivit ar fi fost și Năstase în scaunul vizat de Bolcaș. Mafiotizarea structurilor statului de către USL tinde să devină o normă.
Din avocat a ajuns senator, implicat procesul legislativ, implicat în politica la vârf, membru prin comisii juridice, pentru a ajunge in final judecător. Judecător politician. Nici în anii comunismului, în care s-a format Bolcaș, judecătorii nu îndeplineau, cel puțin pe față, roluri politice.
În ultimii ani Bolcaș n-a fost altceva decât o trompetă a Antenei 3 și un amploaiat al publicației familiei Voiculescu, Jurnalul Național. Apropierea sa de infractori de teapa lui Voiculescu și Năstase au fost probabil argumente pentru numirea sa de către PSD.

Lucian Bolcaș la CCR sau victoria Justiției securisto/comuniste asupra României

Absolvent de Drept prin anii 60, în perioada când avizul pentru această facultate era asigurat de către organele Securității, Bolcaș a fost acuzat de către colega sa de partid, Daniela Buruiana, în 2007, într-un interviu acordat BBC, că ar fi fost cel puțin turnător la Secu, ca și Voiculescu.
"Dosarele exista la CNSAS. Dl Constantin Buchet, la presiunile făcute de dl Bolcas mai ales, a dosit acest dosar mult timp, si se pare ca încă mai este dosit. Eu am niște surse foarte bine informate, chiar din interiorul CNSAS. Si mi-au spus: 'Dna Buruiana, face Bolcas niște presiuni infernale ca acest dosar sa fie ținut!' Se pare ca s-a făcut un troc ca dosarul lui sa rămână si sa fie scos numai dosarul Rodicăi Stanoiu. Desigur, ei vor spune ca nu. Eu ma bazez pe ce spun ceilalti din CNSAS", a declarat Daniela Buruiana pentru BBC.
Evident Lucian Bolcas a negat acuzațiile aduse de Daniela Buruiana. Colega lui Bolcaș a fost dată afară din partid de către Vadim care a afirmat despre ea  că era „o femeia comisar cu voce de plutonier castrat“. „o buruiană rea“, o tovarășă securistă infractoare, cu gura spurcată de  mahalagioaică„.
Ulterior, în 2010 a fost dat afară și Bolcaș de către Vadim din PRM, dar nu pentru că ar fi fost securist ori turnător ci pentru că ar fi fost agentul secret al lui Traian Băsescu, potrivit afirmațiilor Tribunului homosexualilor,
La vremea aceea Corneliu Vadim Tudor a declarat la Realitatea Tv ca Bolcas a trădat partidul după ce a avut o întrevedere cu Vasile Blaga care i-ar fi promis un post de consilier la Cotroceni. Potrivit declarațiilor lui Vadim Tudor, sediul partidului România Mare a fost revendicat și câștigat in instanta, iar Lucian Bolcas, care era avocatul PRM in procesul cu moștenitorul, a pierdut procesul in mod intenționat, in urma unei presupuse înțelegeri cu "mafia RAPPS" in care ar fi implicata si Elena Udrea.
"Biroul Permanent a hotărât, prin vot, excluderea din partid a lui Lucian Bolcas pentru trădarea intereselor PRM, prin pactizarea sa cu Mafia lui Traian Basescu si pentru declarațiile publice pe care le-a făcut, in ultima vreme, in totala contradicție cu deciziile si punctele de vedere ale partidului", se afirma într-un comunicat de presa al PRM.
"Precizam ca Dosarul referitor la revendicarea sediului central al PRM s-a aflat in posesia lui Bolcas, care nu numai ca nu a aparat corect șansele partidului, dar a trădat, pe fata, interesele acestuia. De altfel, drept răsplata, Lucian Bolcas a primit asigurarea ca va fi numit consilier prezidențial al lui Traian Basescu", precizează documentul citat.
Bolcaș este chiar cel care a redactat cererea de demitere a președintelui Traian Băsescu în 2007, acțiune care i-a servit de trambulină Marinarului. Dacă Bolcaș a avut vreo tangență cu posteriorul lui Băsescu, după cum susține Vadim, nimeni nu poate ști cu precizie, cert este că în perioada următoare, cu un astfel de personaj la CCR, vom avea parte de timpuri interesante.

George Roncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.