Acasă Actualitate Frații Mihalache vor să păstreze în familie funcția de subprefect al Vasluiului

Frații Mihalache vor să păstreze în familie funcția de subprefect al Vasluiului

DISTRIBUIȚI

Decizia guvernului ca fiecare prefectură din țară să aibă un singur subprefect a dat fiori reci clanului Mihalache din Vaslui. Numai ce se liniștiseră apele în familie după ce Corneliu Mihalache, inginer zootehnist la bază, a cåștigat, pe merit desigur, concursul de șef al Casei de Asigurări de Sănătate Vaslui, că acum trebuie să-și facă noi griji pentru cumnatul Traian Huluță, ajuns suprefect al Vasluiului prin grija celor doi frați Mihalache așezați bine în fruntea bucatelor indiferent de partidul aflat la guvernare. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu viața politică a Vasluiului, trebuie precizat că președintele CJ Vaslui, Vasile Mihalache, este membru de frunte al PSD, iar fratele său, Corneliu Mihalache, este pedelist fruntaș, motiv pentru care a și ajuns, după un concurs pentru care a muncit din greu, șeful Casei de Sănătate Vaslui.
Acum, familia trebuie să se mobilizeze cum știe mai bine pentru a-i conserva funcția de subprefect cumnatului Huluță, că deh, o soră au frații Mihalache… Cåt despre capacitățile profesionale ale subprefectului Huluță, acestea sunt de negăsit. Tot ceea ce se consemnează în presa locală despre Tudor Huluță este faptul că a ajuns subprefect din poziția de director interimar al Oficiului Județean pentru Consultanță Agricolă Vaslui și, bineînțeles, că se înrudește cu familia Mihalache. De fapt, aici este cheia succesului subprefectului Huluță, care a fost extrem de inspirat atunci când s-a însurat.
Așa cum a relatat presa în numeroase rånduri, la Vaslui, familia Mihalache a reușit să se mențină la putere sub toate partidele politice. În timp ce pesedistul Vasile Mihalache conduce județul din postura de președinte al CJ, fratele său, prim-vicepreședintele PDL Vaslui, Corneliu Mihalache, a cåștigat recent postul de șef al Casei de Asigurări de Sănătate Vaslui, cu media generală de 7,87. Contracandidata sa, farmacistă de profesie, a picat la proba scrisă. Ghinion!
Spirit altruist, Corneliu Mihalache a renunțat la afacerile sale extrem de profitabile, de dragul asiguraților și a fondurilor din sănătate. Acesta este motivul anunțat public de prim-vicepreședintele organizației județene PDL Vaslui, Corneliu Mihalache, ajuns șef al Casei Județene de Asigurări de Sănătate. Inginer zootehnist de profesie, proaspătul director a ajuns ținta ironiilor politicienilor și presei locale. De altfel, chiar Corneliu Mihalache a recunoscut că fără sprijinul politic al PDL n-ar fi ajuns în această funcție. „Este firesc ca partidul aflat la guvernare să își pună oamenii lui în funcții publice, nu pot spune că nu am fost sprijinit și de partid. Examenul a fost la București, nu a fost foarte greu, dar nici ușor“, a declarat Corneliu Mihalache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.