Acasă Actualitate Gabriel Liiceanu crede că mintea lui Klaus Iohannis poate fi brambura

Gabriel Liiceanu crede că mintea lui Klaus Iohannis poate fi brambura

DISTRIBUIȚI

Filosoful Gabriel Liiceanu a avut câteva remarci dure la adresa lui Klaus Iohannis, legate de evenimentele politice din ultimele luni, în care președintele a fost puternic implicat. Gabriel Liiceanu a remarcat cuvintele ”tari” rostite în spațiul public românesc la adresa lui Iohannis, provocate de deciziile politice din timpul crizei de guvernare, cum ar fi ”trădător” sau ”ticălos”.

”Sunt câteva întrebări acute. Ce l-a determinat să devină așa? După ani în care a spus că niciodată nu va face alianță cu PSD. Știți care este întrebarea care apare în legătură cu el, în mintea mea, cel puțin? Dacă lucrurile acestea au fost gândite ca la un mare jucător de șah, cu mișcări calculate pentru a ajunge în punctul voit, dar pe o cale ocolită și pe care ceilalți nu o vor ghici în toate meandrele ei. Așadar, dacă aceste etape intermediare prin care am fost păcăliți, la nivelul unei nații, au fost gândite de la început sau au fost făcute dintr-o minte brambura?”, a spus Gabriel Liiceanu la Europa FM.

„Este imposibil să nu știi că o bună parte din România a investit în tine încredere”, a adăugat filosoful.

Răspunsul lui Liiceanu este unul singur: ”Este un cinism uriaș!”, iar concluzia este că lui Iohannis nu-i pasă de români.

La întrebarea lui Cătălin Striblea privind un posibil răspuns al președintelui, Liiceanu a replicat: ”Nu mai are nimic de spus!”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.