Acasă Actualitate Gabriel Oprea și Corneliu Vișoianu, jos labele de pe profesorul de la...

Gabriel Oprea și Corneliu Vișoianu, jos labele de pe profesorul de la Vianu!

DISTRIBUIȚI

Severius Moldoveanu este un profesor cu care România se mândrește. An de an, omul acesta aduce premii pentru România de la Olimpiada Internațională de Matematică.
Scandalul care a surprins zilele trecute România, în care un super-profesor de la Liceul Tudor Vianu este terfelit pe internet de patroana unei școli private și de un angajat de-al ei are conotații nebănuite. „Totul a plecat de la o postare pe profilul de Facebook a unui tip, Marcel Bartic, care a povestit o umilitoare scenă cu un elev din Tudor Vianu care a trebuit să se târască pe genunchi până la catedră pentru o notă. Numai că Marcel Bartic este directorul școlii private Little London din Pipera și nu are nicio treabă cu victima. Postarea sa a fost preluată imediat de HotNews fără ca aceștia să discute cu presupusa victimă sau cu părinții sau colegii acestuia. Mai mult, a doua zi patronul scolii Little London, Luminita Macsim, vine si povestește pe Facebook ca si-a mutat fata din Vianu (lol oare unde o sa isi termine liceul) fiindca era colega cu tanarul care a mers in genunchi. Iarasi nicio declaratie de la persoana presupus vatamata. Iarasi postarea de Facebook este preluata imediat de Hotnews.” scriu tinerii de la Rezistența Urbană cu #alaturidemoldo.

Legătura cu Gabriel Oprea

Un imobil pe strada General George Macarovici, un apartament și un spațiu comercial de pe Calea 13 Septembrie, o proprietate necunoscută de pe strada Elena Văcărescu și o vilă din Pipera au fost închiriate de familia lui Gabriel Oprea în schimbul a 1.092.885 de euro, conform unui calcul realizat de Cetățeanul.net.  Suma a fost calculată potrivit declarațiilor de avere date până în 2014. Pe lista proprietăților închiriate se află și o vilă din Pipera, orășelul Voluntari din nordul Capitalei. Acesta a fost închiriată din 2006 Luminiței Macsim pentru „Little London”, între 39.000 și 58.000 de euro fiind prețul plătit familiei lui Gabriel Oprea.

Așadar Luminita Macsim patronează școala Little London care funcționează în casa lui Gabriel Oprea, după cum reiese din declarația de avere a acestuia.

Băieții și fetele de la Rezistența Urbană mai scriu că  „atacul HotNews împotriva profesorului Moldoveanu și a Colegiului National Tudor Vianu continua si azi cu un articol despre declaratia „Asociatiei Parintilor din Colegiul National Tudor Vianu”. Aceasta nu este asociatia oficiala a parintilor ci un ONG infiintat in 2015 care poarte acest nume inselator. ONG-ul este condus de Daniela Visoianu, sotia politicianului Corneliu Vișoianu, un om extrem de dubios. Daniela Vișoianu s-a remarcat inclusiv pentru opozitia sa fata de cresterea salariilor profesorilor.
Cine se foloseste de o poveste falsa pentru a distruge increderea in Tudor Vianu? Si de ce?”
Corneliu Vișoianu a fost rezident DIE în America de Sud și a fost consilierul prim-ministrului infractor Victor Ponta, judecat pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

Amănunte despre Vișoianu ne dă  comisarul.ro: „Să mai spunem că Vișoianu, al cărui grad în DIE a rămas necunoscut, la momentul repatrierii în țară, undeva prin 1999, și-a schimbat numele, ca și Walter/Bușcă, din Corneliu Silviu Zugravu Zamfirescu în neaoșul Cornel Vișoianu? Și că a fost luat de Ponta din brațele trupeților de la Energy Holding? Tot întâmplare o fi și faptul că în ultimii 3 ani, prin fundația soției, Vișoianu a dezvoltat, pe bani europeni, în județul Dâmbovița, fieful Rovanei Plumb și al actualului ministru al fondurilor europene, fost ofițer de informații, un mic imperiu turistic? Multă lume din zonă spune că, de fapt, Vișoianu este doar un interpus. Crede cineva că Vişoianu, partener de afaceri al lui Bogdan Buzăianu de la Energy Holding, a dat în mintea copiilor și s-a apucat de turism montan?”.

Ca să fim clari, sâmbătă, la nici 48 de ore de la lansarea știrii, ministrul Educației Adrian Curaj, un apropiat al lui Gabriel Oprea, sinecurist la o obscură Academie condusă de impostorul de general cu 4 stele, a declanșat în regim de urgență o anchetă la liceul Vianu. De ce Curaj nu a declanșat rapid o anchetă și când profesorul din Brăila voia să împuște elevii? De ce doar la acest profesor special s-a sesizat? Invidia, obligația față de genralul de mucava care l-a făcut „academician” pe Curaj la Academia lor penibilă? Oare ce-l mână în luptă pe Curaj?

Astăzi Luminița Macsim s-a dus să depună o delațiune pe care ea o numește plângere dar nefiind copilul ei vizat, nu este decât un denunț împotriva profesorului. Fata lui Macsim a fost și ea eleva profesorului dar nu a putut obține notele pe care mama sa le aștepta așa că Macsim a mutat-o din clasa respectivă și acum se răzbună pe profesor. 
Cum sar toți să-i dea în cap profesorului de elită. Ia mai dă-l încolo, îi arătăm noi succes!

Opreo, infractorule, Vișoianule, dubiosule și cu toate neamurile voastre, jos labele de pe valorile României!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.