Acasă Actualitate Gabriela Firea a fost reclamată la DNA și riscă închisoarea după modelul...

Gabriela Firea a fost reclamată la DNA și riscă închisoarea după modelul lui Liviu Dragnea

DISTRIBUIȚI
Europarlamentarul român Vlad Gheorghe, jurist de profesie, a denunțat-o la DNA pe Gabriela Firea pe care o acuză că a cheltuit ilegal banii publici, așa cum a făcut și Liviu Dragnea în urmă cu zece ani, fapte care l-au băgat în închisoare:
„Gabriela Firea trebuie să răspundă! Am depus denunț la DNA pentru abuz în serviciu împotriva senatoarei PSD, fosta ministră a „Familiei” care l-a avut angajat la cabinetul ei parlamentar pe Ștefan Godei, cel care deținea azilele groazei.
Am înștiințat procurorii anti-corupție despre fapta prevazută la articolul 297 C.pen. raportat la articolele 1 alin. (1) și art. 2 din Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție.
Șoferul Gabrielei Firea este acum arestat, dar iată ce declara soția lui Pandele, mare șef la Voluntari, Ilfov unde erau torturați bătrânii de ani de zile:
„Sunt nevoită, din păcate, să repet ce am afirmat zilele trecute, în urma unor informații apărute în presă. Inculpatul din dosarul azilelor din județul Ilfov NU A FOST VREODATĂ ȘOFERUL
MEU. Eu am același șofer de 16 – 17 ani, pe care îl cunosc toate instituțiile, toți jurnaliștii, toată primăria, tot Parlamentul etc.
…Nici la Senat nu a fost șoferul meu, ci a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial, așa cum a făcut-o în toate instituțiile unde a activat”.
Gabriela Firea s-a autodenunțat, de fapt. După ce-a tot încercat s-o scalde că nu-l știa pe Godei, după ce toate firele din azilele groazei au dus clar către famiglia Firea-Pandele, senatoarea PSD a admis cu gura ei că a încălcat mai multe prevederi legale. Angajatul Godei nu putea fi șoferul „colegilor” în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023, trebuia să lucreze efectiv doar pentru Gabriela Firea – mic detaliu legal la care bag seama că baroneasa de Ilfov nu s-a gândit când a vorbit gura fără ea. Cel mai probabil, Firea a atestat în mod nereal prezența lui Godei la locul de muncă, prin semnarea foilor colective de prezență și neluarea
măsurilor pentru sancționarea disciplinară, bașca prejudiciul din bani publici – salariul lui Godei timp de peste 2 ani.
Abia aștept să spună iar Gabriela Firea cum nu știa că Godei e angajatul ei la cabinetul de senator, nici nu-l cunoștea.”, a anunțat Vlad Gheorghe.

3 COMENTARII

  1. sunt de acord, dar trebuie arestati 200-2000 de politicieni: primari, parlamentari, guvernanti, din jurul presedintelui sau chiarklaus, de la bnr, isarescu conduce o banda mafiota, asf-banda mafiota, asigurari-banda mafiota… dar e un inceput bun pe firul asta: firea, 20 de ani de puscarie si toată averea confiscata la urgenta! cam așa ar trebui să avem stiri, justitie, dreptate, adevar… dacă nu, e mafie

  2. sunt de acord, dar trebuie arestati 200-2000 de politicieni: primari, parlamentari, guvernanti, din jurul presedintelui sau chiarklaus, de la bnr, isarescu conduce o banda mafiota, asf-banda mafiota, asigurari-banda mafiota… dar e un inceput bun pe firul asta: firea, 20 de ani de puscarie si toată averea confiscata la urgenta! cam așa ar trebui să avem stiri, justitie, dreptate, adevar… dacă nu, e mafie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.