Acasă Actualitate Gabriela Firea e sigură că va câștiga alegerile chiar și dacă l-ar...

Gabriela Firea e sigură că va câștiga alegerile chiar și dacă l-ar avea contracandidat pe Brad Pitt

DISTRIBUIȚI

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat sâmbătă, la Conferinţa de alegeri a PNl Bucureşti, că PNL a „renăscut” în Bucureşti şi a lăudat tinerii care se află la conducerea filialelor din Capitală, spunând că Bucureştiul are o echipă care are forţa capacitatea determinarea ”să ofere fiecărui bucureştean ceea ce aşteaptă de la administraţia Bucureştiului de mult timp”.El a spus că Bucureştiul este inima României, care a fost băgată aproape în stop cardiac de o administraţie incompetentă, coruptă. Orban a lăudat-o pe Violeta Alexandru pentru capacitatea de a dialoga şi pentru empatie.

„Am crezut că greu voi găsi un om care să muncească mai mult decât mine şi cu toate astea am găsit: Violeta Alexandru” a afirmat Ludovic Orban.

„Bucureştiul este inima României. Dacă inima suferă de aritmii, dacă nu transmite sângele în tot corpul, tot corpul are de suferit. Inima României a fost băgată aproape în stop cardiac de o administraţie incompetentă, coruptă care şi-a bătut joc. (…) Nu se poate să ai cea mai poluată capitală, să ştii de unde vine această poluare şi să nu faci nimic. Primăria Bucureştiului a avut posibilitatea să acceseze 178 de milioane de euro pentru modernizarea reţelelor primare de energie termică şi a pierdut aceşti bani pentru să este incompetentă şi nu are capacitatea să deruleze niciun proiect serios pentru Bucureşti. Nu poţi să rezolvi problemele bucureştenilor dac tu sifonezi banul public în lefuri nesimţite ale unor companii inventate şi populate cu clientela politică PSD, dacă sifonezi banul public în vouchere şi bairamuri care nu folosesc cu nimic localităţii. Problemele esenţiale ale Bucureştiului trebuie rezolvate. Nu avem bază de date urbană, nu avem cadastru făcut (…) nu avem un plan clar de reţele subterane”, a afirmat Orban.

În replică, Gabriela Firea s-a arătat sigură pe ea: „Nici nu îmi pasă ce au spus. Românii nu se vor lăsa păcăliți. Românii văd cine muncește și are rezultate, și cine doar vorbește. Să îl invite pe Brad Pitt să candideze la primaria capitalei.” a declarat Gabriela Firea.

3 COMENTARII

  1. SIGURANTA FARA JUST TEMEI a acestei impostoare IMORALE vine INCLUSIV de la EDITAT cu ajutorul lui PANDELE EDITAT.
    POATE CINEVA VA EXPUNE ADEVARUL LEGAT DE ACHIZITIA DE CATRE PRIMARIA CAPITALEI , DIN TURCIA A AUTOBUZELOR DE kkt DIN TURCIA.

  2. Moldoveanca vrea sa spuna ca ea ii cunoaste destul de bine pe Bucuresteni,adica locuitori capitalei sunt destul de prosti pentru ca sa o aleaga din nou,ramane de vazut cata dreptate are Bacaoanca.

  3. Iart-o Doamne ca nu stie ce spune!!! Nu știu ce EDITAT Doamne dar iarta-i incoreența!!!! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.