Acasă Actualitate Gata, Adinei Alberts nu-i mai place Astra Zeneca pe care îl cerea...

Gata, Adinei Alberts nu-i mai place Astra Zeneca pe care îl cerea înnebunită în ianuarie. Urmează ivermectina?

DISTRIBUIȚI

Prezentă tot mai des pe canalele TV în goana sa după funcție politică, Adinei Alberts nu-i mai place acum vaccinul Astra Zeneca pe care îl lăuda în luna ianuarie și instiga populația împotriva guvernului care nu adusese acest vaccin: „Ar fi fost normal ca Guvernul României să fi negociat și cu cei de la AstraZeneca! Ar fi fost normal să avem și această opțiune la dispoziție! Vă sunt datoare cu un răspuns, pe care mulți dintre dvs îl așteaptă. Nu pot să spun că dețin adevărul absolut. Ca și dvs, încerc să mă descurc în avalanșa de știri, reale și false, care inundă canalele noastre media. Profesia de medic mă ajută, dar mă și obligă. Eu NU POT să spun tâmpenii! Nu-mi dă voie legea. Dar NU POT să spun nici minciuni. Nu-mi dă voie conștiința! AM ALES într-un final vaccinul potrivit pentru părinții mei. Aș fi vrut să am mai mult timp să mă documentez, mai multe date disponibile despre reacții adverse! Am “ales” vaccinul Oxford Astra-Zeneca!”, anunța Alberts în ianuarie.

Astăzi, Alberts a fost, la România TV, unde a înfierat vaccinul Astra Zeneca, referindu-se la informaţia apărută marţi în spaţiul public, conform căreia un reprezentant al Agenţiei Europene pentru Medicamente (EMA) a confirmat existenţa unei „legături” între vaccinul AstraZeneca şi cazurile de tromboze observate după administrarea acestui ser.
Rămâne să mai dea americanii că ivermectina de fapt nu ajută, să vezi atunci ce schimbă macazul duduia care a început să ceară bani pe Facebook, declarându-se epuizată de atâta voluntariat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.