Acasă Actualitate Geoană și Drăgoteasca vor da cu subsemnatul pentru SOV

Geoană și Drăgoteasca vor da cu subsemnatul pentru SOV

DISTRIBUIȚI

Într-o ședință secretă, fără public, desfășurată vinerea trecută la Tribunalul București, avocații lui Sorin Ovidiu Vîntu au solicitat admiterea aducerii în fața instanței a lui Mircea Geoană și a Corinei Drăgotescu, prostovanul – respectiv amorul lui SOV. Surse din preajma apărătorilor lui SOV ne-au adus la cunoștință că cei doi vor fi audiați, ca martori ai  lui Vîntu, cel mai probabil în data de 17 iunie, cånd va avea loc următorul termen de judecată în dosarul legat de favorizarea infractorului Nicolae Popa. Apărătorii lui Vîntu nu au dezvăluit strategia legată de audierea celor doi martori, dar atåt Mircea Geoană, cåt și Corina Drăgotescu apar în discuțiile mai mult decåt interesante purtate de SOV la sfårșitul lui 2009, cånd era monitorizat atent de procurori în ancheta privind favorizarea lui Nicolae  Popa.
Situația juridică a lui Vîntu este din ce în ce mai complicată. „Curentul“ a dezvăluit că numele lui Vîntu apare în acest moment în nu mai puțin de opt dosare penale, primul fiind cel în care Sorin Ovidiu Vîntu este acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de închisoare.
În alte două dosare, disjunse din cel privind fuga lui Nicolae Popa din țară, SOV este acuzat de spălare de bani și, din nou, de favorizarea infractorului. Mai există alte trei dosare penale pe numele lui Vîntu și al unora dintre locotenenții acestuia, două fiind instrumentate de DNA și avånd ca obiect rambursarea ilegală de TVA (odată rambursarea ilegală a celor 62 milioane de euro din vånzarea diviziilor Petromservice către OMV-Petrom, iar cea de-a doua rambursare ilegală de TVA – alte 60 milioane de euro! – în care apare numele lui SOV este cea din cazul UCM Reșița – Said Baaklini), iar cel de-al treilea vizånd infracțiuni economice alături de Liviu Luca.
Numele lui Vîntu mai apare și într-un un nou dosar, al șaptelea, legat de BRS, pe care însă expertul în disjungeri în beneficiul lui SOV, procurorul Cătălin Purcărin, l-a trimis pe șestache, în instanță, bineînțeles că fără Vîntu, care suferea, din nou, ca și altă dată, pe vremea altui procuror faimos pentru elegantele sale disjungeri, Irinel Păun, de niște afecțiuni ginecologice la picior. S-a mai adăugat și dosarul de șantaj și amenințare cu moartea la adresa lui Sebastian Ghiță, care va avea un nou termen în data de 10 iunie.
Ginecologia nu se știe cât îl va ajuta pe mai departe lui Sorin Ovidiu Vîntu, care va fi scos probabil în data de 29 mai din arest, urmându-și traseul în picaj pe mai departe. Vîntu, ca un bun contabil ce este el, la bază, are acum ocazia să-și facă bilanțul, după ce s-a lăudat public că-l îngroapă cu mâna sa pe Traian Băsescu, după ce i-a promis lui Sebasatian Ghiță că-l îngroapă în dealurile Moldovei, după ce s-a lăudat în fața golănașului cel tânăr cum a îngropat el, în urma unor aranjamente via Măgureanu, „sute nu zeci“ de rackeți care făceau concurență clanurilor țigănești și haitei de securiști țiganizați puși pe jefuirea țării.
SOV acum contează pe susținerea celor pe care îi disprețuia, pe cei pe care îi considera chiar el cârpe cretine, ca Geoană și mizera sa angajată, Corina Drăgotescu.
Numele celor doi, alături de alte slugi din Trustul Realitatea – PSD au apărut în „Stenogramele Vîntu“ – interceptări care au scos la lumină mecanismele pe baza cărora funcționează conglomeratul politico mediatic transformat în ciomag media – Trustul Realitatea-Cațavencu, arondat PSD-ului în întregime, chiar dacă SOV îl considera pe Geoană un bou la fel de sinistru ca și Sorin Freciu, propriul său angajat.

Stenogramele Vîntu – antologice pentru epoca cea mai jegoasă a presei de hazna

Stenogramele arată că, exact așa cum presa din perioada comunistă răspundea intereselor politice ale Partidului Comunist, și presa „deontologilor“ plămădiți pe tiparul CTP, Chirieac, Drăgoteasca răspunde intereselor politice ale foștilor turnători ai Securității, infractori băloși și libidinoși. Drăgoteasca era accesată într-o manieră absolut grețoasă de către SOV, care se purta cu ea cam cum se poartă el probabil și cu cățeaua sa în călduri.
Vor deveni file de antologie a scârnăviei de presă dialogurile dintre Sorin Ovidiu Vîntu („Vreau o organizație capabilă să răspundă la comenzi în timp real… M-ai înțeles, bătrâne?) și comisarul sovietic servil și umil Sergiu Toader („Am înțeles… Absolut“), și altele de același tip între Doru Bușcu, Cornel Nistorescu, Cătălin Popa și lingăul grețos de Stelică Tănase, descrierea execuțiilor în presa „trustului“, combinațiile „verzi“ căcănii ale pseudo-salvatorilor Deltei și copăceilor de teapa lui Liviu Mihaiu și Tatulici. Păcat că la instanță nu au fost depuse toate stenogramele existente, respectiv seria de discuții între SOV și politicieni din mai multe partide politice în care acesta le dădea ordine și le insufla „strategii politice“ și, de asemenea, lipsesc o mare parte ale unor alte convorbiri suculente purtate de SOV cu slugile sale soioase, așa-zișii „ziariști“ din trustul Realitatea-Cațavencu-PSD.

Geoană, președintele de-o noapte al lui SOV

De asemenea, vor face carieră, una mai consistentă și de mai lungă durată decât cariera de presă a respectivilor, scurtele și sugestivele caracterizări făcute de Vîntu slugilor sale, de la boul sinistru de Freciu, la restul angajaților săi, sugătorii de p..ă prin batistă, depășiți doar de prostălăul catastrofal de Geoană, cel care prefera să-și ia m..e cu hidrantul, în descrierea plină de concizie semantică și seminală chiar a lui Vîntu.
În ce-l privește pe Geoană, Vîntu s-a dovedit a fi și primul papagal care l-a sunat să-l lingă sub coadă pe prostovan, grăbindu-se să-l felicite pe cel care îl disprețuia, pentru obținerea mandatului de președinte de-o noapte, și aia irosită nici măcar cu Mihaela, dragostea sa, ci cu alți tăntălăi impotenți de la partid:
Sorin Ovidiu Vîntu: Alo!
Mircea Geoană: Bună! Ce faci? Iartă-mă, n-am auzit telefonul, că eram într-o zonă mai proastă.
Sorin Ovidiu Vîntu: Domnul meu, nicio problemă! Vreau să fiu primul român care vă adresează urarea de: Felicitări, domnule președinte al României!
Mircea Geoană: Doamne ajută! Ce cifre ai?
Sorin Ovidiu Vîntu: Domnule președinte al României, sunt primul român care v-a spus astfel. V-aș ruga totuși să mă notați în catastifele istoriei.“
Vîntu e notat bine de tot în catastife, nu neapărat cele ale istoriei, dar măcar în cele ale Parchetului. Nebunul se vedea deja o figură istorică, dar ceva, ceva nu s-a potrivit însă în judecățile sale, într-un singur punct se pare. Trebuie citat, pentru a se înțelege contextul: „Cred că cea mai mare tâmpenie care a făcut-o imbecilul ăsta (de Traian Băsescu) este că m-a ales pe mine țintă, încă de acum un an de zile. Era băiat deștept, venea la supt p..la, îmi sugea p..la frumos, spunea sărut mâna pentru masă și cu asta basta. Că loviturile mari, boul dracu’, nu cu presa i le-am dat, ci cu capacitatea mea de combinații și de joc“.
No comment, cum ar zice colonelul Ulieru, alt fost stipendiat de către SOV și purtător de cuvinte la SRI, pe vremea lui Măgureanu, partenerul lui Sorin Ovidiu Vîntu…

Vîntu către Corina Drăgotescu: „Cum, iubita mea?“

În ceea ce o privește pe Corina Drăgotescu, aceasta era unul din ostașii fideli ai lui Vîntu, fapt relevat și de discuția purtată de cei doi în noaptea de 6 spre 7 decembrie 2009, după turul al doilea al Prezidențialelor.
Sorin Ovidiu Vîntu: Corina, din curiozitate te întreb: Da’ de la Lasca, de la Cuca Măcăii, cum vin procesele verbale, computerizat, iubita mea?
Corina Drăgotescu: Le transmit prin calculator.
Sorin Ovidiu Vîntu: Cum, iubita mea?
Corina Drăgotescu: Deci, eu cred că au legătură cu cei de la Statistică și le transmit…
Sorin Ovidiu Vîntu: Eu te mai întreb, eu te mai întreb o dată: De la Lasca, cum, sau Cuca Măcăii, cum se transmite, iubita, prin computer?
Corina Drăgotescu: Păi, cum transmiți și la Statistică. Exact în același fel.
Sorin Ovidiu Vîntu: Păi, la Statistică nu transmit.
Corina Drăgotescu: Păi, bine, dar totuși li se transmit.
Sorin Ovidiu Vîntu: Transmit, nu mamă, la Statistică se transmite din localitățile unde nu există sistem computerizat, chestiile astea se transmit, iubita mea, cu proces-verbal de mână, prin telefon.
Corina Drăgotescu: Cu proces-verbal, cu proces-verbal de mână, semnat de toată lumea.
Sorin Ovidiu Vîntu: Prin telefon.
Corina Drăgotescu: Prin telefon, telefonic, adică…
Sorin Ovidiu Vîntu: Deci, nu computerizat.
Corina Drăgotescu: Păi, nu, transmit telefonic cine este la capătul celălalt al firului și introduce datele.
Sorin Ovidiu Vîntu: Deci, îți repet: este imposibil ca la ora asta, cu sistem, indiferent de sistem, să poți transmite în timp real aproape 80 și ceva la sută din numărătoarea paralelă.
Corina Drăgotescu: Sorin, am sunat operatorul, vine operatorul acum, filmează. Că aia am și zis: să vină să filmeze, eu nu-mi asum răspunderea, filmează tabelul lor așa cum au ei tabelul pe perete.
Sorin Ovidiu Vîntu: Iubirea mea, una este – dacă îmi permiți – una este ceea ce afirmă ei și alta este ceea ce se poate face cu adevărat.
Corina Drăgotescu: Așa este, așa este, de-aia…
Sorin Ovidiu Vîntu: Deci, nu este posibil – dacă îmi permiți – lasă-mă să-ți spun: du-te și la PSD și vezi și acolo treaba, deci nu este posibil, draga mea, să transmită 80 și ceva la sută din secțiile de votare la sediul PDL-ului. Este imposibil din punct de vedere tehnic.
Corina Drăgotescu: Mă duc de-aicea, trec la sediul PSD, că asta am și zis.
Sorin Ovidiu Vîntu: Da.
Corina Drăgotescu: Că vin aicea, filmează oamenii ca să fie filmat acolo, să vadă.
Sorin Ovidiu Vîntu: Tehnic este imposibil.
Corina Drăgotescu: După care mă duc la Zgonea, că am vorbit și cu Zgonea și mă duc la ei.
Sorin Ovidiu Vîntu: Da, mami, deci, tehnic, este imposibil, să știi. Îți spun ție ca să știi, nu… altceva.
Corina Drăgotescu: Așa au făcut și la Parlamentare și a fost exact la fel! Au transmis, deci oamenii ăia de la Cuca Măcăii au făcut…
Sorin Ovidiu Vîntu:  Nu, au furat! La Parlamentare au furat masiv, Corina!
Corina Drăgotescu: A, asta este, asta e deja…
Sorin Ovidiu Vîntu: La Parlamentare au furat, la Parlamentare au furat masiv cu sprijinul lu’ Mitrea.
Corina Drăgotescu: Asta e deja o altă discuție. Eu spun de…
Sorin Ovidiu Vîntu:  Eu îți explic, eu îți explic de… Nu le-a dat nici la Parlamentare așa cum trebuie, le-a dat ceea ce mi-au numărat ei și trebuiau să numere ei.
Corina Drăgotescu: Eu nu zic nimic, că nu toți afișează.
Sorin Ovidiu Vîntu: O secundă! Mami, ce rugăminte am. Mamă, te termini?
Corina Drăgotescu: Da.
Sorin Ovidiu Vîntu: Să nu te transformi într-un agent de intoxicare al lor.
Corina Drăgotescu: Nu! Nu, nu, nu!
Sorin Ovidiu Vîntu: Asta era ceea ce vroiam să te rog!
Corina Drăgotescu: Categoric nu! Categoric nu!
Sorin Ovidiu Vîntu: Asta era ce…
Corina Drăgotescu: Acuma urcă operatorul cu colega de la Social, filmează tabelul să și-l asume. Eu nu-mi asum nimic. Dacă dă imaginea, ca să vadă, mă rog, să fie…
Sorin Ovidiu Vîntu: Deci, nu te transforma într-un agent! Nu te transforma într-un agent de manipulare al lor!
Corina Drăgotescu: Bine“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.