Acasă Actualitate Gheorghe Ștefan a demisionat de la șefia PDL Neamț, fiind înlocuit cu...

Gheorghe Ștefan a demisionat de la șefia PDL Neamț, fiind înlocuit cu primarul din Tașca

DISTRIBUIȚI

Primarul municipiului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, a demisionat, miercuri, din funcția de președinte al PDL Neamț, dar nu și din partid, după ce a aderat la Fundația Mișcarea Populară, el fiind înlocuit la conducerea PDL Neamț cu primarul din Tașca, Alexandru Drăgan.
Vicepreședintele PDL coordonator al regiunii nord-est, deputatul Ioan Bălan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că Gheorghe Ștefan a demisionat, miercuri, din funcția de președinte al PDL Neamț, dar nu și din partid.
El a spus că președinte interimar al PDL Neamț a fost numit primarul din Tașca, Alexandru Drăgan.
"Din discuțiile avute cu vicepreședinți ai organizației județene și municipale s-a conturat ideea unei echipe închegate la Neamț", a spus Bălan.
Vicepreședintele PDL a mai declarat că noua echipă de conducere a PDL Neamț își propune ca la alegerile europarlamentare să obțină un scor electoral "spre 20 la sută", în condițiile în care o parte dintre liderii partidului aderă la PMP.
Ioan Bălan a precizat că în regiunea nord-est PDL își propune să obțină la alegerile europarlamentare un scor electoral apropiat de cel obținut la alegerile parlamentare din 2012 pe fondul "unor dezertări" spre PMP.
"Astăzi, unii înțeleg să plece din partid cu ușa, cu geamul. Partidul este însă un vehicul care nu este afectat dacă mai coboară cineva pentru că este capabil să-și găsească resurse pentru a continua mersul ascendent", a apreciat deputatul democrat liberal.
Primarul din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan a anunțat, sâmbătă, că s-a înscris în Fundația Mișcarea Populară, conform unui comunicat al Partidului Mișcarea Populară (PMP), remis agenției MEDIAFAX.
"Mișcarea Populară este proiectul lui Traian Băsescu, iar eu am fost permanent un susținător al proiectelor sale. Am respectat mereu foarte mult faptul că Traian Băsescu a reușit să salveze România, ducând nava cu bine la cheu pe timp de furtună", a spus primarul Ștefan, citat în comunicat.
În comunicat se suține că "primarul Ștefan a precizat că nu are ambiții politice neîmplinite, sau dorințe pentru funcții de orice fel, ci își dorește să lase ceva în urmă și să sprijine tineri care să ducă proiectele importante mai departe".

Olga Dumitrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.