Acasă Actualitate Hagi Tudose 2.0: el – judecător la CCR, putred de bogat, soția...

Hagi Tudose 2.0: el – judecător la CCR, putred de bogat, soția – cu ajutor de șomaj

DISTRIBUIȚI

Celebra piesă de teatru a lui Barbu Ștefănescu Delavrancea, Hagi Tudose, prezintă avarul dezumanizat având ca trăsătură dominantă patima sa pentru bani. Hagi Tudose, deși strânsese o avere impresionantă nu cheltuia niciun bănuț, gustând prin magazine, împrumutând câte-o țigară, trăia „fără foc, fără fiertură”. Încă din tinerețe, Lăzăroiu nu a vrut să plătească pensie alimentară copilului făcut cu o chelneriță dar judecătorii l-au obligat (detalii AICI). Nici la bătrânețe, se pare că fostul Petre Ceaușescu actual Lăzăroiu nu a devenit mai generos. Astfel că deși familia deține picturi de sute de mii de Euro, mașini, bijuterii, ceas de aur, vilă lângă București, apartament de 95 de metri pătrați în inima capitalei, depozite bancare de peste 200.000 de lei, Lazăroiu – un salariu impresionant (de peste 15.000 de lei lunar) de la Curtea Constituțională, venituri de la Universitatea particulară Dimitrie Cantemir unde conferențiază plus dividende de la SC Nufărul SA, în 2012 și 2013, soția judecătorului, economista Gabriela Lăzăroiu, rămasă șomeră s-a văzut obligată să apeleze la cele câteva sute de lei lunar ca ajutor de șomaj de la bugetul statului și în 2012, și în 2013. Vezi în fotografie extrase din cele două declarații de avere aferente.
Bine conectat la tot ce mișcă, Lăzăroiu a obținut chiar și exproprierea a 152 de metri pătrați pe care îi deținea, contra sumei de 240.000 de lei după cum dezvăluia în 2012, în perioada în care el vota împotriva loviturii de stat dată de USL prin încercarea de demitere a președintelui Băsescu, Antena 3 vezi AICI.

Cât de de cărpănos poate fi un bogătaș astfel încât soția sa să ajungă să încaseze ajutorul de șomaj de la stat?

Așa a făcut și la votul pentru revocarea șefei DNA mercantilul Lăzăroiu. Cum nu voia să riște ca Dorneanu să constate încetarea mandatului său de judecător în urma deciziei din mai a CCR și astfel el să piardă salariul de 19.000 de lei lunar, Lăzăroiu a votat pentru prima oară de când e la CCR cum au vrut PSD și ALDE.

Pictură  de Hieronymus Bosch.

1 COMENTARIU

  1. FOARTE BINE! SA IA TOT, PANA LA OS. CA DACA NU IA EL, IA ALTUL.
    „STATUL PARALEL” HA HA HA HA HA. ENORIASILOR DE LA A3 PUTETI SA LE SPUNETI ORICE. SUNT CREDINCIOSI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.