Acasă Actualitate Halucinant: România ar trebui să întărească parteneriatul cu Grecia

Halucinant: România ar trebui să întărească parteneriatul cu Grecia

DISTRIBUIȚI

Guvernul României are unii titulari de portofolii care te lasă cu gura căscată. În timp ce toate țările europene fug de orice discuție cu Grecia, Ministrul Economiei Comerțului și Turismului, Mihai Tudose, absolvent de drept la Dimitrie Cantemir, consideră că România ar trebui să folosească situația din Grecia și să întărească parteneriatul cu această țară.

„Eu cred că va trebui să folosim situația din Grecia și să strângem relațiile cu Grecia. Întărim parteneriatul pe care îl avem cu grecii. (…) Turismul din Grecia nu a fost bazat nici pe o bancă deschisă, nici pe bancomat. Turismul va funcționa fără probleme și cred că va fi unul dintre principalii factori determinanți în ieșirea din criză a Greciei”, a comentat Mihai Tudose situația din Grecia.

Acesta a precizat că deocamdată se fac doar speculații despre ceea ce o să urmeze după referendumul de duminică în care grecii trebuiau să decidă dacă țara acceptă sau respinge acordul propus de creditorii internaționali (BCE, UE, FMI) în Grecia.

„Este o manifestare democratică a unei țări. Lucrurile sunt foarte exacerbate ca și cum grecii au stabilit prin referendum dacă mai plătesc sau nu datoriile. Lucrurile nu stau chiar așa. Ei au votat dacă sunt sau nu de acord cu planul propus de către autoritățile financiare europene sau internaționale. Aici a fost răspunsul „nu”. Înțeleg că acum guvernul elen lucrează la altă modalitate de a-și plăti datoriile”, a explicat ministrul Economiei.

Nu vi se pare inteligent, tipul? Din CV-ul său lipsește orice referire de până la 24 de ani? Ce-o fi lucrat de i-e rușine să menționeze? Cu siguranță și experiența acumulată în acei ani îl împing să facă declarații halucinante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.