Acasă Actualitate Haritonovici, abonat la banii Postei

Haritonovici, abonat la banii Postei

DISTRIBUIȚI

Dupa caderea Bancorex, Razvan Haritonovici a aparut in conducerea Postei Romane. Astfel, in martie 2001, el a fost numit in CA-ul Postei Romane, dupa care in iunie a fost parasutat la sefia societatii de asigurare-reasigurare Astra SA (aflata la vremea respectiva in portofoliul AVAS). Din dubla ipostaza de membru al CA al CNPR si de presedinte al CA al Astra SA, Haritonovici a fost implicat in devalizarea ambelor societati, actualmente fiind subiectul unui dosar penal aflat la DIICOT.

Arestat la un moment dat, Haritonovici a reusit ulterior sa puna pe picioare patru publicatii – -Best Magazin-, -Finante si Afaceri-, -Best Medical- si -Art Construct-) – editate de doua societati comerciale (Master Communications International SRL si Best Top Multimedia SRL), in spatele carora se afla sotia si fiica sa, Tania, respectiv Irina.

Surprinzator, conform documentelor oficiale si spuselor Emiliei Iacomi, Master Communications International SRL figureaza pe lista clientilor care au primit un contract de 81.347 RON din banii Postei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.