Acasă Actualitate Helioportul Spitalului Universitar din Bucuresti, inaugurat in regim de urgenta

Helioportul Spitalului Universitar din Bucuresti, inaugurat in regim de urgenta

DISTRIBUIȚI

Ieri seara, helioportul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti a fost inaugurat intr-un caz de forta majora, cand un barbat care era in coma a fost adus in Capitala de la Slatina.

Pacientul se numeste Iulian Matei, are 31 de ani si este muncitor la combinatul Alro Slatina. Cu doua zile in urma, lui i s-a facut rau, iar colegii de serviciu au chemat Ambulanta. Dupa ce a fost resuscitat, barbatul a fost transportat, in coma, la Spitalul Judetean din Slatina, unde a fost internat in Sectia de Anestezie-Terapie Intensiva. Pentru ca starea pacientului nu s-a ameliorat, medicii au hotarat sa il trimita la Bucuresti. Transportul a fost efectuat la solicitarea Serviciului Medical de Urgenta Reanimare si Descarcerare (SMURD) Tg. Mures, cu un elicopter al companiei Romgaz.

In prezent, barbatul este supus mai multor investigatii, pentru a fi stabilita cauza intrarii sale in coma.

Spitalul bucurestean este singura unitate sanitara din Romania care are propriul helioport, a carui constructie a inceput in 2001. Obiectivul urma sa fie dat in folosinta oficial simultan cu inaugurarea noului serviciu de urgente majore a spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.