Acasă Actualitate Hop și Cătălin Ivan!

Hop și Cătălin Ivan!

DISTRIBUIȚI

Fostul europarlamentar PSD Cătălin Ivan solicită Parlamentului European – Biroul de Informare în România să retragă postarea ofensatoare din ziua de Paşti şi să adreseze scuze publice ortodocşilor.

Ivan anunță că partidul său „desfide ironia folosită de către Parlamentul European, prin Biroul de Informare în România, în dimineaţa zilei de Paşti al ortodocşilor. Considerăm ofensatoare asocierea simbolurilor Sărbătorii Paştelui cu campania de conştientizare pentru participarea la alegerile din 26 mai, oricât de bine intenţionat ar fi fost acest demers” și „solicită Parlamentului European să retragă postarea ofensatoare publicată în ziua de Paşti de Biroul de Informare în România şi să adreseze scuze publice ortodocşilor. Oricât de predispuşi am fi către umor, anumite limite sunt păstrate, cu precădere atunci când o glumă poate aduce atingere valorilor sacre şi, cu atât mai mult, într-o zi de mare sărbătoare, cum este Paştele. Autoironia de care românii sunt capabili nu trebuie permisă instituţiilor, iar acestea nu trebuie să exploateze o latură atât de frumoasă a poporului român.”

Biroul Parlamentului European a postat în ziua de Paște mesajul: „Fie ca… toți românii să meargă la votul pentru Alegerile Europene, pe 26 mai!
#dedataastavotez #alegeriUE2019 #EP2019 #AlegeriEuroparlamentare #Europarlamentare2019”, ceea ce fostului pesedist i s-a părut ofensator. Mare-i grădina lui Dumnezeu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.