Acasă Actualitate Hoti de bancomate arestati la Bucuresti si Madrid

Hoti de bancomate arestati la Bucuresti si Madrid

DISTRIBUIȚI

Politistii spanioli, in cooperare cu cei din Romania si Italia, au finalizat ieri o operatiune de anvergura. Beneficiind de sprijinul specialistilor de la Bucuresti, ibericii au efectuat 32 de perchizitii si au retinut 66 de persoane.

Brigada de infractori actiona la Madrid, Malaga, Valencia, Barcelona, Alicante si Granada si se ocupa cu fals de moneda, jafuri si escrocherii. Politistii au monitorizat vreme de aproape un an activitatea infractorilor. -Gruparea era structurata piramidal, compusa din lideri, locotenenti, executanti si racolatori, care-si desfasurau activitatea la nivel international-, se arata intr-un comunicat al IGPR. Politistii spanioli au ridicat arme de foc, autoturisme, bijuterii si dispozitive folosite la fraudele bancare electronice. Operatiunea a fost declansata anul trecut si poarta numele de cod -Armaghedon-.

In urma cu doua zile, politia a prins o grupare care se ocupa cu acelasi gen de infractiuni in Romania. Costache Gheorghe, Mandache Thomas, Petrache Roberto au fost retinuti cand furau bani de la un bancomat. De la domiciliile lor, oamenii legii au ridicat bunuri in valoare de aproape 4,5 miliarde de lei si mai multe arme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.