Home Actualitate I-a ieșit șemecheria pe nas: „România e o țară comunistă”

I-a ieșit șemecheria pe nas: „România e o țară comunistă”

DISTRIBUIŢI

Milionarul americano-britanic Andrew Tate transmite, de după gratii, într-o nouă postare făcută pe Twitter, că România este un stat comunist.

Deși anterior le-a spus fanilor săi că s-a mutat la noi în țară fiindcă i-ar fi mai ușor să scape de acuzațiile de viol și că dădea câte o șpagă la fiecare 5 minute, lui Abu-Andrew Cobra Tate i-a ieșit șmecheria pe nas.

„România este o țară comunistă. Zero dovezi și zero probe doar suspiciuni. Te vor închide în închisoare și încerca să te găsească vinovat de lucruri. Apoi îți vor risipi viața pe măsură ce eșuează. Te eliberează ani mai târziu și nici măcar nu își cer scuze”, acuză o nouă postare făcută pe pagina de Twitter a lui Andrew Tate.

1 COMENTARIU

  1. Sunt curios daca in Marea Britanie cetatenii retinuti pentru fapte pedepesite de legislatia nationala isi permit sa acorde interviuri in mas media in care cei in cauza sa se exprime atat de acuzator la adresa institutiei monarhice si sa profereze alegatzii similare in numele libertatii de exprimare !@
    Sau poate ca onorabilii cetateni britanici vor beneficia de clementza justiteie domnului Predoiu- acest perpetuu om – singura persoana agreata de altzii pentru onoranta functzie din stat, dupa celebra parodie juridica dambovitzeana in care un ditamai super- vrajitor, ghicitor, vraci britanic -despre care presa il arata ca este Jams BOND 007 ca le preda cursuri de frarestenilor dambovitzeni cursuri de yoga cu celebra plata Ayuhasca.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.