Acasă Actualitate Îl vor defila în cătușe foștii lui subalterni ȘI pe mincinosul care...

Îl vor defila în cătușe foștii lui subalterni ȘI pe mincinosul care a infectat jumătate din cazurile din Capitală și cel puțin un cadru medical?

DISTRIBUIȚI

Inconștientul Lupu Nelu care a fost șef în Poliția Capitalei este un apropiat al fostului primar PSD al Sectorului 4, Vasile Mihalache, cei doi având vilele, impozante, una lângă alta după cum dezvăluia ziarul Curentul încă din anul 2005 AICI. Fostul milițian, în vârstă de 60 de ani, a completat în fals o declarație la Spitalul Gerota cum că nu ar fi călătorit în afara țării în ultimele două luni deși fusese câteva zile cazat în Hotelul Diamond Princess în orașul Betleem (teritoriile palestiniene) între 21 și 26 februarie după cum a comunicat Ambasada Israelului în România.
Bine conectat politic, Lupu și-a aranjat și toată familia în funcții publice generos plătite: soți și nora sunt angajate în administrația locală a Capitalei, fiul la SRI. Pacientul mincinos  cumulează pensia de serviciu cu funcția de șef la ADP Sector 4 unde beneficiază și de mașină cu șofer.
Acest sinistru personaj care trebuia să respecte cu sfințenie legea a reușit performanța să infecteze pe lângă soție, fiu, noră gravidă și nepoțică de 3 ani, încă cel puțin șase persoane din cele 21 de cazuri din București:
Cazul 29
Femeie de 47 de ani din București, contact cu pacientul care a fost internat la Spitalul Gerota.
Cazul 30
Femeie, 43 ani, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota – doctorița gastroenterolog la Gerota
Cazul 35
Bărbat, 55 ani, București, contact cu pacientul din Gerota, asimptomatic
Caz 46
Femeie, 63 de ani, contact cu femeia de 35 de ani care a călătorit în Israel și care s-a întors în România în data de 29 februarie.
Caz 47
Barbat, 48 de ani. Cu domiciliul în București. Asimptomatic. Contact direct cu fiul pacientului care a fost internat la Spitalul Gerota.
Cazul 48
Femeie, 20 de ani, din București. Contact direct cu șofer pacient internat la Spitalul Gerota
Și din păcate, lista rămâne deschisă. Dacă nici ăștia care mint și infectează și puținii medici și asistenți pe care îi avem nu e pericol public, atunci suntem o țară cu autorități oligofrene.

Desigur că o eventuală arestare a sa se poate face doar dacă individul supraviețuiește, acum fiind intubat în stare gravă și probabil fericit că nu a stat în izolare, mințind medicii.

Vă reamintim că personalul medical nu are suficiente costume, măști speciale și mănuși și atunci nu le folosesc decât la pacienții care declară că au fost plecați și/sau în contact cu persoane revenite în țară.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.