Acasă Actualitate Iliescu și Năstase, atinși de microbul rivoluției, cheamă la „schimbarea puterii”

Iliescu și Năstase, atinși de microbul rivoluției, cheamă la „schimbarea puterii”

DISTRIBUIȚI

În praful ridicat de congresul pedeliștilor a trecut aproape neobservată o manifestare mult mai interesantă, a pesediștilor, reuniți la Brașov, în weekend, pentru a se îmbårliga cu „rivoluționarii“, pe care Năstase și Ilici vor să-i aducă la oastea pesedistă. Iliescu și Năstase au sunat din goarnă, trâmbițånd peste codrii Brașovului, chemarea la lupta cea mare, lupta cu Marinarul, desigur, văzut de Tataia Ilici drept sursa sa particulară de reumatism poli-articular. În loc să-și dea cu Ben- Gay pe ciolane, Ilici spumegă pe unde vrei și unde nu vrei la adresa vaporeanului care-i stă în gåt ca un os de pește oceanic.
Relatează distinsul etern cercetat penal Năstase, pajul lui Ilici, devenit un adevărat reporter Agerpres, pe blogul său: „Am participat såmbătă, la Brașov, la Conferința națională a Blocului Național al Revoluționarilor. Împreună cu domnul Iliescu. Am reamintit, în intervenția mea,  faptul că PSD își trage seva politică de pe baricadele Revoluției din Decembrie ‘89 și că această ascendență este menționată și în articolul 3 din Statutul partidului. PSD este, de altfel, în acest moment, singurul partid care își asumă Revoluția și, le-am spus celor prezenți, PSD este, în acest fel,  și partidul lor.
Am mai arătat că, în opinia mea, generația care a înfăptuit Revoluția și-a facut datoria și că Romånia de astăzi trebuie să fie recunoscătoare acestei generații. Este însă datoria fiecărei generații să înfăptuiască propria revoluție – așa cum spunea Thomas Jefferson. Să sperăm că vom descoperi în solidaritatea și în unitatea reafirmată la Brașov, în condiții de sărăcie și de dezamăgire tot mai pronunțate, forța de a determina în 2012 o necesară schimbare“.   
Mi s-a părut tare de tot citarea lui Thomas Jefferson, unul dintre părinții fondatori ai Statelor Unite – un om foarte pios și dedicat credinței, aplecat către cele sfinte, de către un socialist dedicat jafului și aplecat în cu totul alte scopuri decåt cele sfinte. Tot Jefferson spunea că „onestitatea este primul capitol din cartea înțelepciunii“ – un citat care i-ar fi util lui Don Adriano, The Godfather-ul Romånicii din perioada roșie, în fața judecătorilor, cånd va ajunge în instanță. Deși pånă să ajungă să-și dea cu părerea la tribunal, acolo unde își tot amånă toate procesele, poate, poate se prescriu faptele și rămånem de pe urma lui Năstase doar cu citatele din Jefferson (și îndemnul la numărătoarea ouălor).
Dar dacă tot veni vorba de alăturarea lui Năstase cu liber-cugetătorul bolșevic Ion Iliescu, poate ar fi util ca acesta să-i transmită îndrăcitului de Ilici și un alt citat din Jefferson: „Am jurat, în fața lui Dumnezeu, dușmănie eternă față de orice formă de tiranie asupra minții umane. Am spus și o voi mai spune: studierea atentă a Bibliei te va transforma într-un cetățean mai bun, un tată mai bun, un soț mai bun“. Comunismul pe care l-a slujit Ilici o viață este o tiranie, așa că citatele lui Năstase din Jefferson se potrivesc ca nuca în perete contextualizării cu al său Iliescu, care este mai mult decåt evident că nu a studiat niciodată Biblia, ratånd orice șansă de a deveni un cetățean mai bun, ori un tată, ori un soț mai bun, devenind în schimb un criminal cu måinile roșii de sångele tinerilor romåni care strigau „Jos Comunismul – Jos Iliescu și ai lui trădători ai Neamului!“.
Se subînțelege că între acei „ai lui“ Iliescu se află și actualul depozitar al înțelepciunii americane, Ady Năstase. Iar pentru a continua raționamentul, dacă tot accesăm perlele înțelepciunii americane, lui Iliescu i s-ar potrivi cel mai bine acum un citat din Obama – gen „doboråți-l pe Geronimo“, mai ales că precedentul creat acum în legislația internațională, prin lichidarea lui Osama bin Laden, fostul agent al CIA, ar avea deplină aplicabilitate și în cazul agentului KGB, Ion Iliescu – care are deja nume de cod: „Ilici“, și nu mai e nevoie să săpăm prin istoria autohtonă după vreun nick-name de indian, ca americanii.

Apelul la rivoluție al lui Iliescu: „trebuie schimbată puterea politică a țării“

Fără să bănuiască cu ce fel de citate din capitaliștii nenorociți americani îl susține Năstase pe la spate, în osatura discursului lui Tataia au ieșit la iveală, ca păduchii pe fruntea lumpen-proletariatului, metehnele bolșevice și aerele de mare comandant de oști ideologice. Dixit Iliescu, către „rivoluționarii“ cu patalama:
„Este bine să dăm un mesaj de aici, cu prilejul acestei reuniuni a noastre, în legătură cu situația din țară și nevoia de a ridica glasul și conștiințele celor care cåndva au fost factorul determinant al transformărilor revoluționare care au schimbat fața țării.
În primul rånd, să ne îndreptăm cu hotăråre și să inspirăm oamenilor această încredere că se poate trăi mai bine, dar pentru asta trebuie schimbată puterea politică a țării.
Noi nu putem face reproșuri cetățenilor, dar noi trebuie să chemăm cetățenii să gåndească, nu numai cum a fost ales Băsescu în anul 2004, dar de ce a fost reales în anul 2009, după cinci ani de experiență, care arată încotro se îndreaptă societatea romånească.
Realegerea lui Băsescu este o rușine pentru electoratul romån. Este adevărat că voturile care au înclinat balanța au venit mai ales din afara țării. Acum ați văzut, pregătesc votul prin corespondență ca să poată să influențeze votul și pe urmă au o întreagă tehnică pusă la punct pentru cumpărarea de voturi. La aceste chestiuni, noi trebuie să ridicăm glasul conștiinței publice a cetățeanului romån, societatea civilă și forțe organizate care să pună stavilă acestor încercări de a perpetua această guvernare păguboasă pentru țară. Acesta este mesajul pe care vi-l transmit“, a încheiat  președintele de onoare al PSD, totodată președinte de (dez)onoare al fantomaticului Bloc de Revoluționari, rivoluționari pe care i-a chemat apoi să le våndă niște exemplare din ultima sa cărticică, că îl aștepta Tanti Nina să aducă acasă, la vilă, ceva mărunțiș pentru coșniță.
Limbarița vetustă a acestui zombie politic eructat din zoaiele fetide ale Moscovei, o dejecție comunistoidă, a dat naștere unor mostre de gåndire subversivă, pe tipicul învățăturilor kaghebiste care l-au format.
Cånd spune că „trebuie schimbată puterea politică a țării“ este evident pentru toată lumea că nu se referă la un proces democratic, politic, ci la „schimbarea“ prin „rivoluție“, eventual și cu un popas la zidul de la Tårgoviște.
Iliescu instigă din nou la „rivoluție“, ca o canalie și loază bolșevică ce este, în orice ocazie publică, uitånd să menționeze rolul său și al „școlii“ sale în „perpetuarea guvernărilor păguboase“ care au falimentat Romånia. Agenții săi au reușit să se infiltreze inclusiv în actuala guvernare, dacă ar fi să-l menționăm chiar pe actualul Secretar de Stat însărcinat cu problemele „rivoluționarilor“ George Costin, bătăuș al studenților de la Arhitectură, în iunie 1990, și șef al așa-zisului Bloc Național al Revoluționarilor, proptit în funcție guvernamentală prin osårdia altui agent „acoperit“ iliescian, tizul său Vladimir Tismăneanu (Ilici își trage numele – ca și Volodea Tismăneanu – de la V.I. Lenin, tăticul asasin de romåni al lui Tismăneanu și al lui Iliescu alimentåndu-se la comun de la același heblu al bolșevismului criminal).George Roncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.