Home Actualitate În speranța eliberării, Cobra Tate o dă în romantism

În speranța eliberării, Cobra Tate o dă în romantism

DISTRIBUIŢI

Curtea de Apel urmează să analizeze contestația fraților Tate la decizia Tribunalului București de a-i menține în arest preventiv și în luna martie.

Cum în România șansa ca să fii judecat de o femeie este mult mai mare decât de a fi judecat de un bărbat, tulburatul Tate a postat pe Twitter un mesaj romantic în speranța că manipulează și el măcar puțin:

„Există un bărbat în închisoare care a primit 17 ani pentru că soția lui a turnat și nu se poate opri să vorbească despre cât de mult îi este dor de ea. Femeile nu au idee cât de profund poate iubi un bărbat.”, a scris Tate, deși în Beciul Domnesc care nu e penitenciar nu se află și condamnați, ci doar arestați preventiv.

Înainte de arestare, Andrew Tate, autodeclarat absolut-misogin i-a învățat pe urmăritorii lui cum să se poarte cu femeile, comițând în mod repetat infracțiunea de incitare la ură împotriva femeilor:

  • „Sunt foarte mulți bărbați cu adevărat incompetenți. Cred că cea mai mare greșeală făcută de bărbați este să asculte femeile, deoarece ele nu știu ce vor, nu știu ce să mănânce, nu știu nimic”
  • “Da, cred că sora mea este proprietatea soțului ei. Când o mireasă merge pe culoar, tatăl acesteia este lângă ea să i-o predea iubitului”
  • “Scoți maceta. Boom, o lovești în față, apoi o apuci de gât. Taci, curvo!
  • “Înainte să termine propoziția, am plesnit-o peste față, atât de tare, pe curva aia, încât nu îmi va mai cere niciodată să fac această alegere”.
  • „Femeile care nu sunt virgine sunt ‘bunuri folosite’”

În România Codul Penal prevede ca infracțiune: „Incitarea publicului, prin orice mijloace, la violenţă, ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane sau împotriva unei persoane pe motiv că face parte dintr-o anumită categorie de persoane definită pe criterii de rasă, naţionalitate, etnie, limbă, religie, gen, orientare sexuală, opinie ori apartenenţă politică, avere, origine socială, vârstă, dizabilitate, boală cronică necontagioasă sau infecţie HIV/SIDA, considerate de făptuitor drept cauze ale inferiorităţii unei persoane în raport cu celelalte, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.”

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.